Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DRAMATIČNA ZAVRŠNICA

Zvezda u 89. minutu
izbegla penale!

Autor: F.B. / G.A. | 26.09.2012 - 20:53:00h | Komentara: 0

Crvena zvezda je eliminisala Radnički iz Kupa Srbije, a derbi šesnaestine finala obeležili su - navijači. Renovirani „Čair“ je zahvaljujući publici konačno izgledao kao nekad, a u pravoj argentinskoj atmosferi strelci su bili Milunović i Jovanović za goste i Jovanović za domaćina - 1:2 (0:1).

Zvezda se provukla na Čairu

Zvezda se provukla na Čairu:: Milunović postiže prvi pogodak za Zvezdu | Foto: ALO!

Na pogodak se čekalo 35 minuta. Akcija je krenula od defanzivca Pantića, koji je na tridesetak metara od gola Perića uposlio Milunovića, kome nije bilo teško da se u prijemu lopte oslobodi čuvara, izađe sam ispred golmana i zatrese mrežu za konačan rezultat prvog poluvremena - 1:0.

Vranjanci
zaustavili voz!

Grupa navijača Crvene zvezde iz Vranja zaustavila je voz na liniji Niš-Preševo povlačenjem ručne kočnice. Incident se desio oko 12.50, a voz je zaustavljen na delu pruge u blizini Kazneno-popravnog zavoda u naselju Milka Protić u Nišu. Navijači su potom autobusima gradskog saobraćaja krenuli ka centru Niša.B. J.


Domaćin je u drugom delu meča igrao mnogo bolje nego u prvom, pa je Kirovski imao mnogo više posla. A onda, u 77. minutu, Radnički dolazi do zasluženog izjednačenja. Posle kornera s desne strane, „na drugoj stativi“ u Zvezdinom petercu najbolje je reagovao Jovanović - 1:1.

Iako su mnogi na stadionu pomislili da će pobednika odlučiti penali, u 89. minutu je stavljena tačka na meč. Strelac je opet bio Jovanović, ali ne Nišlija, već Crnogorac iz redova Crvene zvezde - 2:1.

Izjednačenje Radničkog

Izjednačenje Radničkog | Foto: ALO!

 
Inače, većih incidenata u Nišu nije bilo. Viđena je samo manja tuča na severnoj tribini.  Ovoga puta, Zvezdini navijači se nisu tukli sa rivalom već - međusobno.

"Delije" u Nišu| Foto: ALO!

Koškanje na poluvremenu utakmice se pretvorilo u opštu tuču, a veći incident su sprečili ostali navijači koji su razdvojili zaraćene podgrupe.Ivana Anđelković.

Radnički (N) - Crvena zvezda1:2 (0:1)
STADION: Radničkog. GLEDALACA: 13.000. STRELCI: Jovanović u 77. minutu (Radnički), Milunović u 35. i Jovanović u 89 minutu (C. zvezda). SUDIJA: Glođović (Vrbas).
RADNIČKI: Perić, Đorđević, Vukomanović, Ranđelović, M. Petrović, S. Petrović (od 55. Pavličić), Jovanović, Pejčić, Kolarević, Stefanović (od 46. Stojanović), Binić (od 69. Jovanović).

C. ZVEZDA: Kirovski, Mikić, Pantić, Jovanović, Mladenović, Mijailović, Milijaš, Vešović (od 69. Dimitrijević), Lazović (od 90. Savićević), Milunović (od 66. Asamoa), Kasalica.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP