Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SPUŠTA SE ZAVESA NA JESENJI DEO SUPERLIGE

Zvezda u blatu, Partizan slavi!

Autor: M. Rangelov | 07.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Lopta se neće još dugo kotrljati po blatnjavim terenima i oranicama na domaćoj fudbalskoj sceni. Ostalo je još da se danas odigra 15. kolo i zavesa će biti spuštena na prvi deo Superlige. Posle kiksa u Novom Pazaru (1:1), jesenji šampion Partizan na svom terenu dočekuje „kraljeve remija“ (sedam do sada) ekipu Borca iz Čačka (15.00), dok Zvezda ima teško gostovanje u Lučanima, gde je čeka blatnjav teren.

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana | Foto: Marko Metlaš

Crno-beli u pozitivnoj atmosferi dočekuju „zebre“ i pozivaju navijače da im pruže podršku. Ni na kraj pameti im nije da se opuste, već najavljuju trijumf za miran zimski san.


- Ništa još nismo uradili. Kad se podvuče crta ova, polusezona je bila uspešna, ali nekog velikog razloga za slavlje nema. Moramo maksimalno da odradimo duel sa Borcem. Ako Partizan odigra onako kako najbolje ume, neće biti problema - ističe za „Alo!“ Vojislav Stanković, zamenik kapitena crno-belih.

Partizan ima „plus četiri“ u odnosu na večitog rivala. Čini se da je prednost mogla i morala da bude i veća.
- Nije lako igrati na tri fronta. To smo i želeli, izmerili smo se sa timovima iz Evrope, videli gde smo u odnosu na jedan Totenhem i Bešiktaš. Bilo je logično da zbog toga u određenom trenutku dođe do pada forme. Fond prvotimaca nije dovoljno veliki, izdržali smo pakleni ritam. Pobedili smo i večiti derbi, ali sebi nismo smeli da dozvolimo neke kikseve, poput onog sa OFK Beogradom na domaćem terenu. I pored toga, mislim da imamo lepu prednost - završava priču stameni štoper.

S druge strane Topčiderskog brda, nema toliko razloga za zadovoljstvo. Zvezda nije blistala ove jesni, ali i pored toga još uvek ništa nije izgubljeno. Za kraj prvog dela šampionata crveno-bele očekuje neugodno gostovanje u Lučanima (13.00).

- Mladost ima kompaktan sastav, uradili smo dobru analizu. Kod kuće znaju da odigraju na rezultat. Očekuje nas težak teren, a za tri boda moramo da se postavimo odgovorno. Izvešću igrače koji su spremni za 90 minuta velike borbe. Momci su svesni da poslednji krug donosi mnogo lepši odmor - rekao je Nenad Lalatović, trener Zvezde.

Po završetku 15. kola Superlige, veliko je pitanje da li će nekome uopšte tokom pauze nedostajati posrnuli srpski fudbal.

Škuletić ruši Klea!

Petar Škuletić ruši sve pred sobom! Napadač crno-belih je ove polusezone u svim takmičenjima postigao 19 golova, jedan manje od Gabrijela Klea (20 golova u polusezoni 2010. godine), rekordera ekipe iz Humske. Bivši fudbaler Vojvodine ima još dva meča (Borac, Asteras) fore da sa „trona“ skine Brazilca.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP