Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

OBRADOVIĆ, DEFANZIVAC PARTIZANA, ZA ALO!:

Zvezda zasluženo slavi trofej!

Autor: D. Ostojić | 15.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

U moru optužbi da je Jelen Superliga nameštena, kako u borbi za titulu, tako i za opstanak u eliti, Milan Obradović je u intervjuu za „Alo!“ izneo sasvim drugačije viđenje cele situacije.

Obradoviću ne smeta slavlje koje se očekuje u subotu na „Marakani“

Obradoviću ne smeta slavlje koje se očekuje u subotu na „Marakani“ | Foto: Miloš Cvetković

Iako je član Partizana, tima koji je izgubio titulu posle šest godina, sportski priznaje poraz od najljućeg rivala Zvezde i nikog do sebe i svoje saigrače ne krivi što je došao kraj crno-bele ere.


- Iz grada sam, čujem razne priče, naravno, ali sam i realan čovek. Dok ne vidimo neke dokaze, ne bi trebalo da optužujemo bilo koga za bilo šta - počinje iskusni štoper razgovor za naš list.

- Da li se slažete da je Zvezda zasluženo uzela titulu ili poput nekih vaših saigrača mislite da je Partizan ipak bolji tim?
- Odlične ekipe su i Partizan i Crvena zvezda. Mi jesmo pobedili na nekoliko utakmica sa pet datih golova, dobili smo i poslednji derbi, možda bismo slavili i na još jednoj utakmici sa crveno-belima da se sada igra, ali s druge strane, imamo ekipu koja je imala niz od 15 utakmica bez poraza. To je tada bila najbolja serija u Evropi. Zvezda je zasluženo osvojila titulu, što ne znači da bi bilo nezasluženo da smo je mi odbranili.

Jedini čovek iz Partizana koji je javno priznao poraz od najljućeg rivala: Obradović

Jedini čovek iz Partizana koji je javno priznao poraz od najljućeg rivala: Obradović | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Vaš saigrač Darko Lazović je rekao da fudbal u Srbiji ne bi trebalo da se igra za jednog čoveka. Da li mislite da je prvenstvo režirano u korist Zvezde?
- Već sam rekao da ne verujem u priče bez dokaza. Da smo dobili Vojvodinu, Pazar i Napredak, ne bi nas zanimalo da li se fudbal u Srbiji igra za jednog čoveka ili ne. Imali smo bod prednosti na polusezoni, dobili smo derbi - velika je prednost bila na našoj strani - dodaje Obradović.

- Na „Marakani“ je već spremna proslava. Priča se o padobrancima, špaliru do Slavije, šampionskom autobusu, proslavi na Kalemegdanu, a prvenstvo još nije završeno. Mislite li da se OFK Beograd unapred predao?
- Vidim da i to neki koriste da bi potegli priče o nameštanju. Međutim, istina je da su fudbaleri Zvezde završili ogroman posao i pre tog meča, da im je potrebna još samo jedna pobeda i da pucaju od optimizma. Takođe, daleko su kvalitetniji od OFK Beograda i imaju pravo da planiraju šta hoće i kako hoće. Ljudima mora da bude jasno - koliko god nama iz Partizana i oko Partizana bilo teško, prirodno je da se jednom prekine pobednički niz - realan je Obradović.
Poslednji komentari
  • Maldini Vreme: 15.05.2014 08:50h

    Svaka mu cast, pravi covek, realan i objektivan.

  • SSASHA Vreme: 16.05.2014 13:47h

    A I SVE BI BILO MOZDA DRUGACIJE DA NISI DIREKTNO POMOGAO ZVEZDI SVOJIM AUTOGOLOM,ZASTO I TO NE KAZES KAD SI VEC TOLIKO,,OBJEKTIVAN"?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP