Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PARTIZAN IZDAO SAOPŠTENJE POVODOM OPTUŽBI VEČITOG RIVALA

Zvezda želi rat sa nama!

Autor: M. Grujić | 19.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Bura koja je zadesila Partizan smirila se u redovima srpskog šampiona nakon što je sportski direktor Ljubiša Tumbaković u sredu napustio sastanak nezadovoljan kritikama Upravnog odbora na račun sportskog sektora.

Ljubiša Tumbaković se juče pojavio u  Humskoj uprkos tome što je u utorak rekao da se više neće vraćati u klub

Ljubiša Tumbaković se juče pojavio u Humskoj uprkos tome što je u utorak rekao da se više neće vraćati u klub | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Tumbaković je tom prilikom revoltiran poručio “da se neće vraćati u klub”, ali dan nakon nemilog događaja sve je u Humskoj delovalo u redu pošto se sportski direktor uredno pojavio na radnom mestu. U Partizanu su rešeni da smire strasti, barem do meča protiv Rada, kako sukobi unutar kluba ne bi uticali na igrače pred mali gradski derbi sa “građevinarima”.


Crno-beli nisu želeli da se pravdaju medijima pošto je predsednik Dragan Đurić isključio telefon, dok se Tumbaković i pojedini čelnici Uprave nisu javljali na brojeve dostupne redakciji. Ipak, klub se juče bavio drugim stvarima, jer su na zvaničnom sajtu izdali saopštenje povodom izjave sportskog direktora Crvene zvezde Zorana Stojadinovića, koji je rekao da je BSK iz Borče pod patronatom Partizana.

I Lazar Marković je  juče bio na stadionu Partizana

I Lazar Marković je juče bio na stadionu Partizana | Foto: Aleksandar Dimitrijević


“U skladu sa starom, dobrom narodnom mudrošću „sve se menja sem kamenja“, pojedinci iz novog rukovodstva FK Crvena zvezda su preuzeli nesportsku i ružnu praksu svojih prethodnika - pokušaj da se u finišu takmičarske sezone izazove verbalni rat sa ciljem da se pažnja skrene sa zbivanja na terenu i izvrši pritisak na javnost, rivale, takmičarske organe, sudije, navijače. Ne postoje klubovi pod našim patronatom, želimo iste odnose sa svima.
Želimo da radimo zajednički na rešavanju problema u srpskom fudbalu i sa FK Crvena zvezda i sa FK BSK. Novom rukovodstvu FK Crvena zvezda smo pružali podršku, pružaćemo je i dalje, bez obzira na trenutne uvrede koje nam se upućuju. Pretpostavka da neki klub neće pružiti maksimum na pojedinoj utakmici je strana našem sportskom vaspitanju.
Svi koji razmišljaju na takav način mogu da dočekaju samo sopstveni neuspeh, ali i unazađivanje srpskog fudbala. FK Partizan svoje rivale nadigrava na terenu, a provokacijama, pritiscima i sličnim radnjama ne umemo da se bavimo”, piše između ostalog u saopštenju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP