Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

EVO ŠTA ČEKA CRVENO-BELE U ODESI UKOLIKO IZBORE DUEL SA ČERNOMORECOM

Zvezdaši, pažnja: Ne zverajte okolo!

Autor: P. Vuković | 21.07.2013 - 00:02:00h | Komentara: 0

Crvena zvezda je na žrebanju u Nionu za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope izvukla džekpot! Dva su razloga za tako nešto: u društvu Udinezea, Klub Briža, Makabija i Trabzona, kuglica je stala na najslabije rangirani Černomorec, a razlog za zadovoljstvo mogu da imaju i navijači, koji će imati prilike da se brčnu u najpoznatijem ukrajinskom letovalištu Odesi, koje je poznato po ludom noćnom životu i razgolićenim zgodnim cicama.

Sa ovakvim cicama u  Odesi je lud provod  zagarantovan 24 časa

Sa ovakvim cicama u Odesi je lud provod zagarantovan 24 časa | Foto: Shutterstock

Zato, zvezdaši, oprez! Za razliku od navijača koji će moći da uživaju u čarima Odese, fudbaleri neće smeti da zveraju okolo, već će morati da ostanu fokusirani isključivo na teren, zarad pozitivnog rezultata.

Grad iz kojeg dolazi  ukrajinski rival je poznat  po noćnom životu, jeftinom  alkoholu i zgodnim  cicama, pa bi 1. avgusta  mogl

Grad iz kojeg dolazi ukrajinski rival je poznat po noćnom životu, jeftinom alkoholu i zgodnim cicama, pa bi 1. avgusta mogla da se očekuje navala iz Srbije | Foto: Shutterstock

Naravno, prvo i Beograđani i Ukrajinci moraju da prođu Vestmaneju, odnosno Dačiju, ali kako su velike šanse da će se tako nešto dogoditi, onda je jasno da bi 1. avgusta, za kada je zakazan prvi meč, mogla da se očekuje najezda navijača (turista) iz Srbije u Odesu, pa i uprkos distanci od 820 kilometara vazdušnim putem, to jest 1.161 kopnenim. Dakle, šta čini ovaj grad tako privlačnim?

Odesa je od Beograda  udaljena 1.161 kilometar  kopnom, a vazdušnom  linijom 820

Odesa je od Beograda udaljena 1.161 kilometar kopnom, a vazdušnom linijom 820 | Foto: Shutterstock


U školi ste možda učili da je Odesa bila važna luka i baza u nekadašnjem Sovjetskom Savezu, ali postoji i druga strana medalje. Fotograf Čejn Okujan je na sajtu američkog magazina „Vajs“ („Porok“) ovako opisao mesto:

Stadion Černomoreca  zove se „Arena“

Stadion Černomoreca zove se „Arena“


- Odesa podseća na veliku žurku na plaži ili na veliku orgiju! Noćni klubovi su blizu mora, alkohol je veoma jeftin, devojke su prelepe i je*aće se sa vama za nekoliko čaša šampanjca. Moda u tom gradu ne postoji, ljudi idu skoro goli. Svi kažu da je grad opasan - jeste, ali zato što su lokalni policajci ser*nje, ali mi ga volimo, bez obzira na to!
Kao što se da pretpostaviti, u Odesi nisu homofobični, tako da se za svakog može naći ponešto.

Nikola Mijailović

Nikola Mijailović

Nikola Mijailović preskače revanš


Nikola Mijailović, strelac za crveno-bele protiv Vestmaneje u prvom susretu, najverovatnije neće putovati na revanš koji se igra u četvrtak na Islandu. Levi bek je doživeo povredu pred kraj susreta, stradala je zadnja loža i predstoji mu pregled magnetnom rezonancom. Pretpostavlja se da će ga trener Stojanović sačuvati za naredne izazove.

Dragan Mrđa

Dragan Mrđa | Foto: Reuters

O Mrđi u ponedeljak


Iskusni napadač Dragan Mrđa je blizu povratka na „Marakanu“, ali da bi se to dogodilo, uprava Crvene zvezde će morati da donese pozitivnu odluku. Očekuje se da konačnu reč crveno-beli daju u ponedeljak uveče, na sednici upravnog odbora.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP