Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

Teško crno - belima

Zvezdaši prete Partizanu!

Autor: M. Zdravković | 01.09.2012 - 22:02:00h | Komentara: 0

Partizan nije imao sreće juče na žrebu u Monte Karlu, pošto će se u grupnoj fazi Lige Evrope sastati sa veoma jakim ekipama milanskog Intera, ruskog Rubina i azerbejdžanskog Nefčija!

Ne odustaju od proleća u Evropi: Fudbaleri Partizana

Ne odustaju od proleća u Evropi: Fudbaleri Partizana | Foto: M. Đurica

Trener crno-belih Vladimir Vermezović, po običaju, nije želeo da se bavi prognozama.


- Nema lakih protivnika, to je sigurno. Naša grupa je veoma dobra, trebaće nam malo i sreće, a ovo su utakmice u kojima će igrači sigurno sticati neophodno iskustvo za ono što ih čeka dalje. Sigurno je i da našim protivnicima neće biti lako jer ćemo sada i mi mnogo opuštenije ulaziti u evropske mečeve - smatra Vermezović.

Stramačoni: Nisam zadovoljan!

Andrea Stramačoni, trener Intera, nije bio zadovoljan time u kakvoj grupi će Milanezi nastupiti ove jeseni.
- Nismo imali sreće na žrebu sa logističke tačke gledišta jer ćemo stalno imati daleka putovanja. Time će ekipa biti izložena iscrpljenosti, što bi moglo da uslovi i loše partije u mečevima Serije A koji dolaze nakon tih gostovanja. Ali, kada je fudbal u pitanju, nema šta, mora da se igra i pobeđuje. Naš cilj je da prođemo u nokaut fazu - poručio je Stramačoni, koji nije otkrio da li će na meču u Beogradu računati na Dejana Stankovića koji je već dao gol Partizanu igrajući za Lacio 1998.

Trener Partizana ponavlja da je prioritet crno-belih i dalje domaći šampionat.

- Ne bih se zaleteo sa izjavama o tome da li ćemo proći grupu koja nas čeka. Zavisi to od mnogo stvari, recimo rasporeda, pa i od toga kako ćemo igrati, jer lakih protivnika nema. Zadovoljni smo time što smo ušli među 80 najboljih ekipa u ovom takmičenju, a dalje nam sigurno ništa neće biti lako - upozorava kormilar srpskog šampiona.

Kapiten Partizana Saša Ilić ne zanosi se velikim obećanjima već je veoma trezven po pitanju rivala u grupi H.

- Cilj nam je sigurno da, ako možemo to da uradimo, budemo prvi ili drugi u grupi. To je primarno, ali je to i vrlo teško ostvariti. Probaćemo da igramo protiv svake ekipe, pa kako nam krene. Ukoliko od prve utakmice budemo imali sreće i ako podignemo igru na viši nivo, to možemo da očekujemo. Nismo ekipa koja može sebe da predstavi favoritom, s kim god da igramo, već smo autsajderi. Ali, imamo određeni ponos, što je normalno i trudićemo se da što skuplje prodamo kožu - zaključio je Saša Ilić.

Već 20. septembra na JNA: Stamenković

Već 20. septembra na JNA: Stamenković

Mečevi prvog kola Lige Evrope na programu su u četvrtak, 20. septembra, a finale ovog takmičenja igraće se na amsterdamskoj „Areni“ 15. juna 2013. godine.

Svaka pobeda - 140.000 evra!

Iako nije izdašna kao u Ligi šampiona, UEFA solidno nagrađuje timove koji se takmiče u Ligi Evrope. Za plasman u grupnu fazu svi klubovi su dobili po milion evra. Za svaki trijumf u narednoj fazi ekipe će dobiti po 140.000 evra, dok se bod u grupi nagrađuje upola manjom svotom (70.000). Plasman u šesnaestinu finala donosi klubovima po 200.000 evra, a kasnije se u svakoj fazi iznos udvostručuje.

Vukić na kraju ostao u Humskoj!

Spuštena je zavesa na prelazni rok, a u taboru petostrukog uzastopnog šampiona Srbije usledili su novi momenti. „Odbačeni“ Zvonimir Vukić, koji je u sukobu sa trenerom Vermezovićem, nije potpisao ugovor sa Lirsom kao što se očekivalo. Iskusni vezista nije prihvatio uslove koje su nudili Belgijanci, tako da će po svemu sudeći trenirati odvojeno od tima sve do leta 2013. kada mu ističe ugovor.
S druge strane, Medo Kamara nije postigao dogovor s crno-belima po pitanju novog ugovora.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP