Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MILORAD VUČELIĆ ZA ALO!

Zvezdi Karadžić dobar samo kad su šampioni

Autor: D. J. Bužić | 05.05.2015 - 08:38:00h | Komentara: 4

Dok u Crvenoj zvezdi spremaju novi juriš na Tomislava Karadžića, predsednika FSS-a i „njegovih poslušnika“, a tu pre svih misle na predstavnike sudijske organizacije, u Partizanu ne mogu da se načude da njihov najljući rival ne može na dostojanstven način da podnese sve izvesniji gubitak šampionske titule.

„Partizanu ne smetaju  ni Karadžić, ni  Kokeza...”: Vučelić

„Partizanu ne smetaju ni Karadžić, ni Kokeza...”: Vučelić | Foto: Marko Metlaš

Ovog puta za traženje ostavke Karadžića, Zvezdi je poslužila činjenica da na meču Vojvodina - Partizan (0:4) nije dosuđen čist jedanaesterac za Novosađane, kod vođstva crno-belih od 1:0.


- Meni stvarno nisu jasni ljudi iz Crvene zvezde koji nikako da ostave Partizan na miru. Kakve oni veze imaju s našom utakmicom u Novom Sadu? Biću pošten - mislim da je bio penal nad Mijatom Gaćinovićem, baš koliko je bio i jedanaesterac za Partizan u meču sa Zvezdom, pa mi tada nismo pisali nikakva saopštenja.
Ostavljamo mogućnost za sudijske previde, a nama nisu svirana bar tri čista penala, pa ne kukamo. Na večitom derbiju im je sudija Mažić bio dobar. Dobar im je i Tomislav Karadžić onda kad su šampioni. Sad im ne valja. Očigledno čelnici crveno-belih imaju problem s principima čim im neke stvari čas smetaju, a čas odgovaraju. Partizanu Karadžić ne smeta, baš kao ni drugi predstavnik iz FSS Slaviša Kokeza ili neko treći - jasan je Milorad Vučelić, potpredsednik kluba iz Humske.

Ponovo na udaru  Zvezde: Karadžić

Ponovo na udaru Zvezde: Karadžić | Foto: Aleksandar Dimitrijević


Vučelić u razgovoru za “Alo!” pokušava da odgonetne u čemu je štos u iznenadnom napadu na predsednika FSS.
- Očigledno je da naše komšije pokušavaju da pronađu alibi za rezultatske neuspehe. Kao da ne mogu da obuzdaju svoju želju za vladanjem, za moći, makar izazivanjem nekih vanrednih situacija, hitnih sednica... Samo, dominacija se u fudbalu ostvaruje isključivo na terenu. A tu smo nedodirljivi jer imamo bolji tim, boljeg trenera - naglašava Milorad Vučelić.

Milinković: A penal za Partizan?


Zoran Milinković, trener Partizana, kratko je prokomentarisao suđenje u Novom Sadu, ali iz njegovog ugla penal je mogao da bude dosuđen i za Partizan.
- U drugom poluvremenu, posle udarca Brašanca, neko iz domaće odbrane igrao rukom, pa je i to možda mogao da bude jedanaesterac - izjavio je trener crno-belih.

Pevao sam „Pukni, zoro!”


Milorad Vučelić upozorava da prvenstvo još nije gotovo, da Partizan još nije šampion, ali ne krije da je poslednji trijumf nad Vojvodinom proslavljen u jednoj novosadskoj, a potom i beogradskoj kafani.
- Čelnici kluba su imali fino druženje. Nazdravljali smo vinom, pokojom votkom, pevali smo do ranih jutarnjih sati. „Pukni, zoro“ je bio apsolutni hit. Ali ono pravo slavlje ostavljamo za kraj. Tada će biti i nekih tamburica... - otkriva Vučelić.

Poslednji komentari
  • raki Vreme: 05.05.2015 10:28h

    Kokeza ili Tole? TOLE!

  • Amater Vreme: 05.05.2015 11:51h

    Ovako moze da prica samo neko ako iza njega stoje neki mocnici.Koliko je bio srecan zbog 0-0 na zvezdinom stadionu prica je za sebe.Ovakvo cinicno pricanje je za osudu.I CZ i PART. su osvajali titule preko malih klubova a znamo dobro kako koji klub igra protiv njih.I za kraj ko je bolji ZVEZDA ili PARTIZAN govori statistika a nije tesko znati pa reci.

  • kele Vreme: 05.05.2015 12:50h

    i to kaze covek koji je cutao 6 godina... prosle godine je pricao drugacije. sada se opet vratio na stare "staze slave"

  • kablar Vreme: 05.05.2015 14:53h

    Istina je da zvezdino rukovodstvo nijednom nije izdalo saopshtenje u proshlom prvenstvu, protiv sudjenja,niti protiv Karadzica jer su postali prvaci Srbije.A sad kada su uvideli da od toga nema nishta,zvone na sva zvona.Jadno je sve to.Ashto se tice penala za Vojvodinu,ne znam zasto bi sudija svirao penal,lopta je vec bila na ivici igralishta kada ga je Partizanov igrac dotakao,nije postojala gol sansa.Reporter od Arene samo sto nije zaplako,ocito da je bio na strani Vojvodine.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP