Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KO JE MLADIĆ KOJI SE POJAVIO NA PROZIVCI SLAVIŠE STOJANOVIĆA?

Zvezdin anonimus Gašić
je sin jednog od lidera SNS!

Autor: S. Milenković - D. Ostojić | 12.01.2014 - 11:49:00h | Komentara: 3

Milan Gašić (20) za samo 24 sata postao je glavna figura sa prozivke fudbalera Crvene zvezde pred početak prolećnog dela prvenstva. Ovaj anonimus pojavio se u trenerci crveno-belih u svlačionici tima sa „Marakane“, kao došao je na probu, a niko ne zna ni odakle ni ko ga je zvao.

FK Crvena Zvezda

Gašić i FK Crvena Zvezda

Fantom: Milan Gašić u društvu Bajkovića

 

DŽAJIĆ: Vi odmah da je po političkoj liniji!? On nije naš igrač, došao je na probu, ima to pravo. BRATISLAV GAŠIĆ, POTPREDSEDNIK NAPREDNJAKA: Moj
Milan neće koštati Zvezdu ni dinara

Međutim, brzo se pročulo da je sin Bratislava Gašića, potpredsednika Srpske napredne stranke i gradonačelnika Kruševca, pa se logično nametnulo pitanje da li slučajno ovaj možda i stvarno talentovani mladić nije došao po partijskoj liniji?!
Da ne bismo sami donosili zaključke, pozvali smo Dragana Džajića, predsednika Zvezde, i postavili mu upravo to pitanje.

- Vi odmah da je po političkoj liniji!? On nije naš igrač, došao je na probu, ima to pravo. Doveo ga je menadžer. Zovite me da pitate za njega ako postane Zvezdin igrač... Pa šta sad?! Ako je neko sin pevača, glumca ili političara, on ne može da igra u Zvezdi?! - rekao nam je Džajić, koga smo izgleda iznenadili što nas zanima ko sve igra u najtrofejnijem srpskom klubu.

Bratislav Gašić

Bratislav Gašić | Foto: Nebojša Marković

Još skromniji u odgovoru bio je Slaviša Stojanović.


- Meni je rečeno da probam tog igrača i ova prva sedmica i služi za probu. Ja ću da ga probam, videćemo. Ništa više nemojte da me pitate o toj temi!

Jedino Milanov otac, izgleda, zna zašto je njegov sin prvo pozirao pored Bobana Bajkovića na „Marakani“, a onda i trčkarao sa prvotimcima.

FK Crvena Zvezda

„Ko zna? Niko ništa ne zna, krhko je znanje“: Stojanović i Džajić

- Milan je bio u Napretku do pre dve godine, a onda je otišao u Zemun. Pre pola godine se povredio i od tada je na pauzi. Sada želi da pokuša, došao je na probu u Zvezdu. Nije došao preko veze, nego preko menadžera, kao i svi ostali. Neće biti na teretu crveno-belima ni dinara. Studira na „Megatrendu“ u Beogradu, druga je godina i sam plaća stan - rekao nam je Bratislav.


Ako prođe probu, kao Nikola Žigić 2002, kada je takođe došao kao totalni anonimus, „delije“ će prihvatiti i Milana. Međutim, teško da bilo ko veruje da će ovaj fantom, po vokaciji štoper, pojačati bedem ispred Bajkovog gola.

Gašić: Predložio sam Čoviću da Milan dođe na probu

Milan Gašić se nije dugo zadržao na probi u Crvenoj zvezdi. Isprva su mnogi ljubitelji fudbala bili začuđeni, s obzirom da ime ovog momka nije poznato široj javnosti.

Ubrzo se ispostavilo da je Milan sin gradonačelnika Kruševca Bratislava Gašića. U međuvremenu se pojavila lavina negativnih komentara povodom dolaska Milana Gašića u Zvezdu.

Između ostalog, na zapadnoj strani Marakane ispisan je i grafit „Stranačka deca leteće na keca”. Povodom tih događaja gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić odlučio je da sazove improvizovanu konferenciju za medije ispred stadiona Crvene zvezde.

Mladi štoper suznih očiju je pred početak treninga napustio svlačionicu crveno-belih, a potom je pratio emotivno izlaganje svog oca, prenosi portal Mocartsport.

– Istina je da sam se pre dva meseca video sa Nebojšom Čovićem i predložio mu da Milan dođe na probu. Tako smo se dogovorili. Nismo tražili ni dinara, ni stanarinu, samo probu. Moram da zaštitim sina, jer je ovo dobilo sasvim drugačiju konotaciju. Političku. On je bio reprezentativac, prošao je sve omladinske kategorije Napretka. I odmah da kažem: Aleksandar Vučić sa ovim nema ništa, a u javnosti se provlači da bi sve što dolazi iz Srpske napredne stranke trebalo uništiti – rekao je Bratislav Gašić, inače potpredsednik vladajuće partije.

Poslednji komentari
  • istina Vreme: 12.01.2014 12:55h

    Vidi vidi bre keramicar uglavio sina da bude fuzbaler u Zvezdu,kako bi to rekli carapani,a ja kazem ma kakvi tata dekorater keramicar nije imao pojma,to radi ovaj PPV da se dodvori tati i bar malo se oduzi za sve sto je tata cinio za njega dok je bio lajavi opozicionar i izigravao KALIMERA.

  • milan Vreme: 12.01.2014 18:18h

    Da,da, Naprednjaci nemaju veze sa ovim! Najgori su, ovo ni u vreme Slobe nije bilo!

  • dejo zvezdas Vreme: 13.01.2014 13:13h

    Mislim da bi vi novinari trebali da pogledate sto se i u druga dvorista radi ne samo u Zvezdinom ,ovo vam nije trebalo novinari !!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP