Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MAMADU MBOĐ, NOVO POJAČANJE CRVENO-BELIH

Zvezdin Senegalac voli boje Partizana!

Autor: Ekipa Alo! | 23.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Senegalski defanzivac Pape Mamadu Mbođ (21) trebalo bi uskoro da potpiše trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, jer je prošao probu kod trenera Nenada Lalatovića.

Sanja „Kamp Nou“: Mamadu Mbođ (levo)

Sanja „Kamp Nou“: Mamadu Mbođ (levo)

Za transfer ovog poprilično anonimnog fudbalera, koji je zaintrigirao srpsku javnost fotografijom u njegovoj narodnoj nošnji, koja podseća na spavaćicu, Papeov doskorašnji klub Dakar Sakr dobiće od Beograđana oko 100.000 evra obeštećenja. Ipak, ono što prvo upada u oči kada čitate na internetu ranije intervjue Mamadua Mbođa, jeste da su mu omiljene boje crna i bela, dakle boje Zvezdinog večitog rivala Partizana.


Istina, taj intervju je nastao pre nešto više od godinu dana, nalazi se na sajtu njegovog dosadašnjeg kluba i verujemo da Mamadu tada nije ni slutio da će igrati u Srbiji za crveno-bele, tako da bi sigurno bio manje iskren kad daje davao izjave. O Mbođu iz pomenutog intervjua možemo još saznati i da ima starijeg brata Asana (22), takođe fudbalera, i da im je otac Dame, koji ih je obojicu zarazio fudbalom, nastupao za lokalni klub pod imenom „Dakarska žirafa“. Novog defanzivca Zvezde opisuju i kao vrednog, disciplinovanog, vrlo tihog momka. Omiljeni fudbaler mu je zemljak Stefan Mbija, a čovek koji mu je idol i koji mu vodi karijeru je legendarni seneglaski fudbaler Rože Mendi.

Mamadu Mbođ navija za Olimpik iz Marselja. Sluša rok i alternativnu muziku, hobi mu je surfovanje po internetu, a omiljeno mesto za odmor je Francuska. Kaže da bi najradije zaigrao na „Nou Kampu“, a najdraži film mu je „Nikita“...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP