Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZVEZDAN TERZIĆ OZNAČIO LETNJE METE

Zvezdin trio FANTASTIKO!

Autor: M. Zdravković | 13.06.2015 - 21:01:00h | Komentara: 1

Crvena zvezda je započela pripreme za novu sezonu, koju će opet obeležiti „krpljenje“ igračkog kadra u koraku, kako bude odmicalo leto.

Zvezdan Terzić

Zvezdan Terzić | Foto: Marko Metlaš

Ponovo nema novih fudbalera već na prvom treningu, ali se bar zna spisak želja, koji je poprilično nerealan, imajući u vidu platežnu moć srpskog vicešampiona. Lepo je što generalni direktor Zvezdan Terzić želi da u crveno-belom dresu vidi omladinca Mijata Gaćinovića, kao i „orliće“ Slavoljuba Srnića i Mirka Ivanića, ali je pitanje ima li Zvezda para za to planinarenje.


Katai stiže pre Rodića!

Trebalo je Milan Rodić da postane prvo pojačanje, ali se pojavio problem.
- Sa Rodićem smo se dogovorili, ali je Zenit izrazio želju da ga zadrži još godinu. Ipak, ima prostora za dogovor - kaže Terzić.
Aleksandar Katai mogao bi još godinu dana da bude član Zvezde.
- Sa Olimpijakosom smo sve utanačili. Treba da se vidimo još i sa Kataijem, ali je vrlo verovatno da ćemo ugovoriti saradnju sa njim.

- Naše želje iz Superlige su poznate. To su Slavoljub Srnić, Mijat Gaćinović i Mirko Ivanić. To su igrači koji bi nam zbirno doneli 30 golova i 20 asistencija, koliko su imali u prethodnoj sezoni. Međutim, teško je izdejstvovati te transfere, jer ti momci ni fizički nisu prisutni ovde.
Videćemo, probaćemo sve da uradimo da ih dovedemo, a postoje i alternative. Nije nikakva novost za nas da se nalazimo u raskoraku između želja i mogućnosti, odnosno igrača koje želimo i koji nam se nude - ističe Terzić.

Ne negiraju na „Marakani“ da su zvali i povratnike iz inostranstva, pre svih, Nikolu Žigića, Miloša Krasića i Miloša Ninkovića.

Mijat Gaćinović, Slavoljub Srnić, Mirko Ivanić

Mijat Gaćinović, Slavoljub Srnić, Mirko Ivanić


- Da se ti igrači ne naljute, jer sam i sam bio igrač, ali oni su najkvarljivija roba. Svi nešto čekaju, nadaju se, a kao što znate, većina transfera u fudbalu završava se 31. avgusta, odnosno poslednjeg dana prelaznog roka. Nemamo toliko vremena, takođe i trener Miodrag Grof Božović je zahtevao da ne dovodimo igrače tek rada reda. Želi da se uveri u kvalitet postojećeg kadra, da oseti njihov karakter i mentalitet, posebno jer nas je od standardnih igrača napustio samo Darko Lazović - zaključio je Terzić.

Nigde ne  žuri: Grof  Božović

Nigde ne žuri: Grof Božović | Foto: Marko Metlaš

Božović: još je Rano za pojačanja!

Miodrag Grof Božović, okupio je juče nekompletni igrački kadar Zvezde, sa kojim je započeo pripreme za novu sezonu. Novi strateg nije davao obećanja, već je samo konstatovao da je ovaj tim, sa dva prava pojačanja, spreman da se bori za titulu.
- Od standardnih igrača otišao nam je samo Darko Lazović, što znači da ova ekipa ima kvalitet da se bori za titulu. Naravno, potrebna su nam, možda, dva ili tri pojačanja, ali ne možemo da dovodimo igrače samo da bi javnost bila zadovoljna. Teško je u ovom trenutku naći igrača koji bi nam odmah doneo kvalitet. Očekujem da imamo izdefinisan kadar do 18. jula i starta sezone - najavio je Božović.
Crveno-beli već u utorak odlaze u Sloveniju, gde će ostati desetak dana. Tamo će odigrati tri kontrolna meča sa Sloven Gradecom (17. jun), Krkom (20. juna) i Karpatima (25. juna).

Poslednji komentari
  • husref musemić Vreme: 14.06.2015 13:15h

    on je bio igrač...legenda kastorije

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP