Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NEMA ALIBIJA

Zvezdini klinci digli glas i preuzeli odgovornost!

Autor: Blic | 12.07.2015 - 11:10:00h | Komentara: 2

Kao u bajci “Carevo novo odelo”, samo dečak je imao hrabrost da kaže ono što su svi videli. Dok u upravi traže alibije i izgovore, kojih nema, najmlađi su skupili hrabrosti i rekli ono što je tačno, ono što mnogo stariji i odgovorniji nisu smeli. Pritom Zvezdini klinci ne beže od svoje odgovornosti.

Ne brinite,  sve je pod kontrolom: Kapiten crveno-belih Predrag Rajković

Kapiten crveno-belih Predrag Rajković | Foto: Petar Dimitrijević

 
"Sramota je da Zvezda ispada u prvom kolu kvalifikacija...", poručio je i Predrag Rajković, jedan od retkih koji je i mogao da potraži alibi. Ali nije.
- Nema izgovora, ovo je sramota - kratko i jasno je poručio najmlađi Zvezdin prvotimac Luka Jović posle razarajućeg nokauta koji je Zvezda doživela u prvom kolu kvalifikacija za Evropu.

Otporan i na  „otrovne strele“:  Luka Jović

Luka Jović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 
I dok Zvezdini klinici iskreno pričaju i , primaju kritike, oni koji bi trebalo da stanu ispred njih, zaštite ih i preuzmu “udarce” na sebe - ćute. Traže alibi, ili jednostavno imaju pametnija posla, ne zanima ih mnogo klub.

Autobus FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda | Foto: www.crvenazvezdafk.com

 
Gasprom je ugasio požar izvadio Zvezdi “vizu” za Evropu, a onda su oni odlučili da ih ta Evropa baš i ne zanima. Bukvalno. U avionu crveno-belih za Almati su bili predsednik Mijailović, genrealni direktor Terzić, njegov zamenik Pantović i sportski direktor Raosavljević, ali ni jedan član Zvezdinog upravnog odbora. Neverovatno, ali baš ni jedan. Klub koji vode ih ne interesuje. Otpisali su ga.

Božović nespreman


A trener? Miodrag Grof Božović je očigledno rešio da ignoriše neke stvari. Zvezdin navijači neće da slušaju kako je ekipa nespremna i ne može “da diše”. To ih ne zanima. Pa ko je Zvezdi branio da počne ranije pripreme ili da brže dođe do forme. Kome je normalno da kaže kako njegov tim ne može da trči više od 60 minuta? Zašto bi to bilo koji navijač, bilo kog kluba trebalo da prihvati? I onda kaže mogli smo da izgubimo 8:1, ali na dobrom smo putu... Još da neko kaže gde taj put vodi.

Ne oseća pritisak:  Miodrag Božović

Ne oseća pritisak: Miodrag Božović | Foto: Marko Metlaš

 

Uporno isticanje Kairatovih miliona u prvi plan je klasičan alibi. Pa da je tako svake godine u finalu Lige šampiona bi igrali Siti i PSŽ, a klubovi iz Emirata i Kine bi ih ipak pobeđivali u finalima svetskih prvenstava. Pritom od tri kluba iz Kazahstana samo je jedan prošao dalje u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Druga dva su ispala od Estonaca i Izraelaca...


- Prvo kolo možemo da prođemo i sa ovim timom, ne žurimo sa pojačanjima - ne tako davno je pričao Zvezdan Terzić. A sada su osnovna tema milioni rivala... Očigledno plan nije postojao već samo nada u puku sreću.


Priča se o tome da Zvezda nema para za dobar tim, a onda se govori o titulama u Srbiji i dovode se za srpske, a naročito Zvezdine standarde, skupi stranci. I to kasno.


Pritom se potpuno zaboravlja da nije sramota izgubiti, ali jeste da vas kazahstanska ekipa “razmontira na sastavne delove” u prvom kolu kvalifikacija za bilo koje takmičenje. I niko ne sme da, na kraju krajeva, sebe pogleda u oči kaže - ovo je sramota! Izgleda moraju klinci da ih obaveste...

Poslednji komentari
  • dragan Vreme: 12.07.2015 11:34h

    Ovog crnogorca grofa sto pre najuriti

  • Leskovcanin Vreme: 12.07.2015 14:48h

    Dosta je vise laganja i demsgogije,najuriti sve ove iz upravnog odbora ,direktora,lose igrace i ovog nabedjenog trenera /crnogorski lobi/ i dovesti i omogućiti da pravi zvezdaši vode klub.Ako ovi ostanu ode Zvezda u drugu ligu.Pozdrav svim zvezdašima neka bog čuva ZEZDU!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP