Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LAKRDIJA!

Zvezdu ruše fantomski ugovori

Autor: D. Ostojić | 13.01.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Zvezda ne može bez skandala! Aleksandar Janković juče je saopštio spisak od 25 igrača koji su jutros krenuli put Antalije na prvi deo priprema za prolećni deo, a među desetoricom otpisanih bili su Nikola Maksimović i Eli Babalj.

Enigma:  Nikola  Maksimović

Enigma: Nikola Maksimović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Međutim, više od iznenadnog precrtavanja reprezentativnog štopera, javnost je začudila informacija koja se pojavila malo kasnije, a koja je došla posle sednice Upravnog odbora: „Maksimović nije igrač Zvezde još od 17. septembra prošle godine. On je fudbaler kiparskog Apolona“!


Ko je krenuo u Antaliju!


Golmani: Boban Bajković, Aleksandar Kirovski, Miloš Vesić.
Odbrana: Aleksandar Pantić, Uroš Spajić, Jovan Krneta, Nikol Mikić, Milan Jovanović, Filip Mladenović, Marko Vešović, Stevan Luković, Stevan Reljić.
Vezni red: Petar Đurićković, Stefan Čikić, Vukan Savićević, Srđan Mijailović, Miloš Dimitrijević, Darko Lazović, Nenad Milijaš, Kadu, Luka Milivojević i Nikola Karaklajić.
Napad: Luka Milunović, Filip Kasalica, Ognjen Ožegović, Stefan Mihajlović, Ognjen Mudrinski.

Pitanja koja se sasvim logično sama nameću glase: „A kako je onda uopšte tek juče precrtan i kako je igrao za Zvezdu jesenji deo sezone?“, „Ko ga je prodao?“, „Kako to niko nije znao do sada?“...

A Zvezda ne bi bila gde jeste kada bi imala odgovore na normalna i logična pitanja. Kontaktirali smo odmah s portparolom Markom Nikolovskim, koji je rekao da nema pojma šta piše u papirima. Od Nebojše Čovića smo dobili informaciju da ruča, a sportski direktor Zoran Stojadinović nas nije udostojio ni odgovaranja na poziv...

I to nije sve. Australijanac Eli Babalj, prema rečima trenera Saše Jankovića, ima ugovor sa Zvezdom „koji je jedinstven u fudbalu“.

- Ugovor Elija Babalja nije baš najjasniji, postoji tu neka nerazjašnjena finansijska situacija između Zvezde, agencije i Melburna. Njegov status mi nije jasan, pa ni mnogima u klubu, pa tako on, poput Nikole Maksimovića, ne ide s nama. Potrebni su nam samo igrači čiji su ugovori kristalno jasni - rekao je Janković za „mondo“, koji navodi da ukoliko se na račun Melburna do 18. januara ne uplati 125.000 evra, on će se vratiti u matični klub, dok bi u slučaju ostanka, crveno-beli njegovom menadžeru svakih šest meseci, do kraja troipogodišnjeg ugovora, plaćali 50.000 evra (ukupno - 350.000!).

Logičan zaključak je da će se crveno-beli verovatno odreći usluga Australijanca bosanskog porekla, jer bi Zvezdu do kraja ugovora koštao preko milion evra, a teško je poverovati da bi igrama u narednom period mogao opravdati toliki novac.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP