Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

I POSLE DNA -DNO

Zvezdu tuže zbog neplaćene šunke!

Autor: Blic.rs | 26.09.2013 - 23:16:00h | Komentara: 0

U kakvom stanju se nalaze "stubovi srpskog fudbala" najbolje govore sudski sporovi koji se vode protiv Crvene zvezde, Partizana, Vojvodine, OFK Beograda i Fudbalskog saveza Srbije. Potraživanja iznose preko 355 miliona dinara, a reč je samo o nerešenim postupcima, dok bi sa rešenim i pravosnažnim sporovima ova suma bila neuporedivo veća. Razlozi za tužbe su komični, pa tako crno-bele gone zbog neplaćenih baklji, a crveno-bele zbog šunke i guščje paštete.

Ukoliko je bilo kome bilo nejasno zašto je privatizacija u srpskom fudbalu preko potrebna, evo nekoliko dobrih razloga. Prvi jeste taj što naši klubovi ne plaćaju ama baš ništa. Ni struju, ni vodu, sredstva za higijenu, građevinske radove, kredite, putovanja, obezbeđenje, sanitet... Interesantno je da Partizan nije isplatio trgovinsku radnju za pirotehniku, a Crvena zvezda više od milion dinara duguje trgovinskoj firmi za prodaju mesa na malo i veliko iz Užica.

marakana

Jelo se i pilo, al' se nije plaćalo

 Klub sa “Marakane” ima veliko potraživanje od firme “MB-gas oil”, i osim ukoliko


neko iz kluba ne vozi svoj auto na gas, biće da je u pitanju pozajmica koja nije vraćena. Silne milione dinara crveno-beli duguju raznim obezbeđenjima, pa čak i MUP-u Srbije, tačnije Policijskoj upravi Bor.
Novosadski superligaš je posebna priča. Gotovo 200 miliona dinara su potraživanja na sudu od Vojvodine, a glavni tužilac jeste “Karin komerc”, a zatim sledi “Pro-selekt”. Vlasnik “Karin komerca” je Mirko Dubroja, koji je ranije bio vršilac dužnosti predsednika Vojvodine.

Čudno je da su “lale” ostale dužne preko 26 miliona dinara “Pro-selektu”, čija je osnovna delatnost konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem.
Više o dugovanjima FK Crvena Zvezda pročitajte na blic.rs

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP