Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZVEZDIN GOLMAN U SUKOBU SA ŽANDARMIMA

Zvonimir Boban Bajković! (FOTO)

Autor: D. O. | 12.08.2013 - 23:47:00h | Komentara: 6

Sve je više nefudbalskih stvari koje prate domaću Superligu, jedna od njih nam stiže iz Ivanjice...

Igrao se 35. minut meča Javor - Crvena zvezda (4:2) kada je golman beogradske ekipe ušao u klinč sa žandarmima u pokušaju da spase jednog “deliju” koji je preskočio ogradu stadiona i našao se na terenu.

2013.

2013.

 Bajko ima svoje viđenje situacije iz Ivanjice...

- Taj momak što su ga napali policajci samo je hteo da mi doda loptu, da ubrzamo igru, jer smo imali loš rezultat. Čuo sam ga kad je vikao: “Bajko, Bajko, evo ti lopta”. Onda sam se okrenuo i video da ga udaraju. Desilo se to odmah iza mene, morao sam da uskočim da pokušam da mu pomognem. Uvek bih tako reagovao, mi smo porodica. To je isto kao da su mi napali nekog člana porodice... Nisam se uplašio naoružanih žandarma, iako su i mene gurnuli, psovali me i pretili da ću i ja da dobijem batine ako se ne povučem. Neka idu tamo gde bi trebalo da budu, a ne ovde u Srbiji - deset na jednog - bez potpitanja priča jedinica Zvezde.

1990.

1990.

 Bajković je sutradan video svoju sliku iz klinča sa policajcima i ne beži od činjenice da ta scena zaista podseća na potez Zvonimira Bobana 1990. godine, kada je fudbaler zagrebačkog Dinama na prekinutom meču sa Crvenom zvezdom nasrnuo na policajca.

- Nisam u Ivanjici o tome razmišljao, ali kada sam video fotografiju - stvarno liči. Sigurno je da je i Boban tada imao razloge da napadne policajca, sigurno je bio isprovociran. Međutim, ne bih ja to da mešam s ovim mojim slučajem. Tvrdim da ovaj dečko ništa loše nije hteo da uradi, zato sam ga branio.
Na kraju, dotakli smo se i aktuelne rasprave na relaciji Crvena zvezda - FSS - Partizan i pitali smo Bajkovića šta o svemu tome misli.
- Sigurno bi trebalo da se nešto menja, i to što pre. Ne smem da komentarišem, ali za utakmicu prvog kola JSL između Partizana i Novog Pazara (4:3) dovoljno je da kažem da im se cela Srbija smeje - zaključuje kontroverzni golman.
Bajko će možda biti i krivično gonjen!
Navijač koji je uleteo u teren je priveden. Prema mišljenju stručnjaka, Bajkovićev potez je sprečavanje službenog lica u obavljanju dužnosti po članu 3.2.2. Krivičnog zakona, ali može da bude okarakterisan i kao napad na službeno lice po članu 3.2.3. Od javnog tužioca zavisi da li će biti pokrenut krivični ili prekršajni postupak. 
Poslednji komentari
  • misa tumbas Vreme: 13.08.2013 07:08h

    a posle izjave Bajko se vratio u g....u navijaca

  • pedja Vreme: 13.08.2013 08:55h

    Bolje da si radio ono za šta si plaćen. Primio si četiri komada. Nije mi jasno gde to policija treba da ide? Da nisi možda ti Bajkoviću išao umesto njih? Bruko.

  • Mil@n Vreme: 13.08.2013 10:15h

    Čuo sam ga kad je vikao: “Bajko, Bajko, evo ti lopta”. A nisi se zapitao šta će on tu? Pitaš se i čudiš što policija interveniše. A šta da je imao nož i nasrnuo na tebe? Onda bi bila kriva policija što nije intervenisala. Treba da ti slože krivičnu zbog ometanja službenog lica pa bi onda drukčije razmišljao.

  • Becarac Vreme: 13.08.2013 11:07h

    Bajkovicu a gde to treba da idu policajci..da je dzaja neki predsednik i uprava CZ pa ne bi ti dozvoliola da tako isatan po citavom telu branis ugled Zvezde.kako do sada nisu isarani Piksi Deja Miha Darko i mnogi drugi koji du odvajali Evropu u Cvet,...a ti obicna crnogorska lopuza ida dajes komentare..ali sta je tu je ni predsednik ti nista bolji nije..Dzaja robijas....Cova vreme ce pokazati kada ode Vucic kao i za Stojadinovica..zelim vam od srca titulu prvaka..al malo sutra kao i do sada

  • robi Vreme: 13.08.2013 15:22h

    zar se jos igra fudbal u srbiji i da postoji neka liga?ja mislio da je to odavno ugaseno..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP