Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

FUDBALERI CRVENE ZVEZDE NA „MARAKANI” OTVARAJU EVROPSKU SEZONU

Zvuci EKV ruše Islanđane!

Autor: M. Z. | 18.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Zvezda večeras na „Marakani“ (20.30 - RTS) započinje svoj evropski put, a rival će joj biti islandski klub IBV Vestmaneja, koja dolazi predvođena legendarnim golmanom Dejvidom Džejmsom (42).

Treba da debituje:  Nejc Pečnik

Treba da debituje: Nejc Pečnik

Nas je juče na konferenciji interesovalo i koju bi rok pesmu trener Slaviša Stojanović pustio igračima pred ovaj duel i početak nove sezone od koje u Zvezdi očekuju mnogo, a odgovor šefa struke crveno-belih bio je originalan i iskren.


- U nadi da ćemo biti uspešni kao što je Zvezda nekada bila, izabrao bih pesmu grupe EKV „Kao da je bilo nekad, kao da je bilo tu“ - odgovorio je kroz smeh pozitivni Stojanović.
Crveno-beli su, bar po renomeu, favoriti u odnosu na Islanđane, a očekuje ih i pun stadion, iako je vreme godišnjih odmora.

- To je i moj i debi ekipe za koji smo naporno trenirali i dugo se spremali. Mislim da smo u dobrom stanju, iako fizički nismo još maksimalno spremni jer prvenstvo počinje tek 10. avgusta. Ali, bože moj, biće to dobar test za nas u ovom trenutku, moraćemo da budemo maksimalno koncentrisani na karakteristike koje imaju sve skandinavske ekipe, pa i IBV - ističe Stojanović, koji je dobro upoznat s odlikama skandinavskih timova.

- Skandinavci igraju gotovo identično, nema mnogo kombinatorike u veznom redu, često se potežu duge lopte, oslanjaju se na skok igru i traže što više prekida, iz kojih su prilično nezgodni. Specijalitet im je izvođenje auta, što će publika imati prilike da vidi u četvrtak uveče - napominje kormilar crveno-belih.

Zvezdin trener ne zna u kojoj će meri moći da računa na novajlije Nejca Pečnika i Miloša Ninkovića, koji još uvek nisu 100 odsto spremni, a startna jedanaestorka crveno-belih na evropskoj premijeri mogla bi da izgleda ovako: Bajković - Vešović, Krneta, Lazić, Mijailović - Kovačević, Milijaš, Ninković - Kasalica, Pečnik, Dauda.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP