Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

ČOVIĆ O NAPADU NA NOVINARA

Ađus me konstantno napada, nisam nikada nikog prvi udario!

Autor: S. R. | 04.06.2014 - 14:42:00h | Komentara: 0

Predsednik KK Crvena zvezda i potpredsednik FK Crvena zvezda Nebojša Čović odgovorio je na navode sportskog novinara Dejana Anđusa, koji ga je optužio za fizički napad. Čović je o slučaju koji se dogodio u noći između utorka i srede, a o kojem bruji cela Srbija, pričao na konferenciji za medije.

Nebojša  Čović

Nebojša Čović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 - Prvo želim da objasnim poziciju u kojoj sam se našao. Konferencija nije ni u KK ni u FK zato što je ovo moj lični pristup. Iako je Anđus koristio oba kluba da me napada. Ti napadi su krenuli kada sam bio gost kod njega u emisiji gde sam skrenuo pažnju da ne može da reketira trenera Fudbalskog kluba. Od tog trenutka sve se promenilo. Nemam lični animozitet prema njemu. Nemam problem da me kritikuju za posao koji radim, ali te javne kritike ne mogu da budu lažne i da se spominje moja porodica. Pre nekoliko dana sam izdao saopštenje na tu temu. Sinoćna dvočasovna emisija je iskorišćena da Anđus i Jovanović napadaju mene i moju porodicu. Sve sam mu uvek govorio u lice, sinoć nisam dobio vezu da se uključim u emisiju - bile su Čovićeve uvodne reči.

Čović je potom nastavio da objašnjava šta se zapravo dogodilo.

- Kako nisam uspeo da ga dobijem, smatrao sam da treba da odem tamo i pitam ga zašto se bavi neistinama. Tačno je da sam bio tamo i da me je odveo zet. Neću da pričam o detaljima jer to nije moj deo posla, nego posao organa ove države. Nikada nisam prvi udario nikoga, a bio sam napadan i to ne tako davno. Vodi se sinhronizovan napad na mene. Ja ne znam šta sam pogrešio, a šta su tek nekome krivi moj sin i supruga? Moj cilj je da dignem Košarkaški klub na evropski nivo i na dobrom smo putu - rekao je Čović.

Ostaje pri  svemu što je  rekao: Dejan  Anđus

Ostaje pri svemu što je rekao: Dejan Anđus

 Podsetimo, Anđus je optužio Čovića za verbalni napad posle sinoćnje emisije na TV Kopernikus.

- Čović je izašao iz kola i ja sam video da je spreman na obračun. Upitao me je zašto sam pominjao njegovog sina u svojoj emisiji, a ja sam pitao zašto da to ne činim jer je FMP bio stvoren kao filijala Zvezde za mlade igrače, a ne da igra tvoj sin. Uz bujicu psovki želeo je da me šutne u butinu, kao i u donji deo stomaka, ali je ipak uspeo da me udari po licu", rekao je Anđus u Urgentnom centru.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP