Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

PUSTE ŽELJE, PUSTI SNOVI

Ataman: Hoću u Beograd, ali...

Autor: sportal | 20.12.2014 - 10:44:00h | Komentara: 7

Crvena zvezda i Galatasaraj će ponovo odmeriti snage u Top 16 fazi Evrolige, a trener turske ekipe ne zna da li će moći da putuje u Srbiju posle sramnih izjava koje je dao.

Besramni trener Galatasaraja: Ergin Ataman

Jezik bio brži od pameti: Trener Galatasaraja Ergin Ataman

Rane su još sveže, teško je košarku staviti u prvi plan. Posle velike tragedije u Istanbulu, Crvena zvezda i Galatasaraj će brže od očekivanog ponovo odmeriti snage. Prašina se još uvek nije ni spustila a u okviru Top 16 faze Evrolige, a ova dva tima će opet na teren. Uoči novih mečeva, u centru pažnje svakako će biti trener tima iz Istanbula, Ergin Ataman.


Podsetimo, strateg Galatasaraja je nakon meča u Istanbulu pristalice Zvezde nazvao teroristima, a kasnije pokušao da se opravda da nije znao da je u međuvremenu ubijen navijač beogradskog tima Marko Ivković. Ubrzo je premijer Srbije Aleksandar Vučić progalsio Atamana nepoželjnom osobom u našoj zemlji.
- Ne želim više da pričam o tome. U tim trenucima nisam znao da je navijač ubijen i kasnije sam se javno izvinio srpskom narodu. Mi nemamo problem sa našim srpskim prijateljima, i nadam se da i oni tako misle. Mi smo miroljubiva zemlja i nekoliko važnih srpskih igrača i trenera su u Turskoj. Želim da putujem u Beograd, ali je njihov premijer rekao da sam nepoželjan. Zbog toga sam nemoćan da uradim nešto više i situacija zavisi samo od inicijative našeg Ministarstva inostranih poslova - rekao je Ataman.
 

Poslednji komentari
  • Aca Vreme: 20.12.2014 11:26h

    Znači `vako, nazvao si nas teroristima jer smo došli u Istambul i navijamo, nisi bio upoznat sa situacijom, ali si konstatovao da smo teroristi, saznao si da su šestorica planirala napad i da je Marko Ivković poginuo tako što je izboden sa ledja, izvinuo se ali onu šestoricu nisi nazvao teroristima ?

  • Amater Vreme: 20.12.2014 11:26h

    Treba da dodjes i da sa kompletnom ekipom odete decku na grob i da mu odate pocast i tako se iskupis za sramne izjave.

  • Boda Vreme: 20.12.2014 15:37h

    mislim da ne treba da dolazi. licnosti na takvim i slicnim polozajima ipak moraju prvo DOBRO da razmisle pre nego sto uopste daju neku izjavu. Nema sta da s e izvinjava. To sto je izajvio u samom pocetku poveden "emocijama" kada se covek manje kontrolise to je to. Sve ostalo je pokusaj "umanjenja stete sebi". Zasto da dolazi? Nemaju nekog drugog?

  • pop Vreme: 20.12.2014 16:50h

    suludo je da se nekome u 21 veku brani dolazak u bilo koju zemlju zbog jedne izjave u afektu.bilo je mnogo težih izjava i većih ubistava pa su nam to danas naši zapadni prijatelji.silite se na jednom treneru a opet treba da idete tamo.

  • zika pauk Vreme: 20.12.2014 16:52h

    Igrate Evro ligu drugu sezonu i stigli ste da se zamerite mnogima...Neko decenijama dobija samo poštovanje i divljenje a vi?Treba opet da idete dole.Mislite o tome.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP