Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

NAŠA POSLA

Bitan je teren, a ne ko je gde bio pre ubistva Đinđića!

Autor: V. Nestorović | 27.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Još samo da preživimo plej-of domaćeg košarkaškog prvenstva i biće dobro. Istina, Partizan i Crvena zvezda imaju da preskoče još jednu stepenicu do finala i borbe za titulu, ali bilo bi pravo čudo ukoliko upravo ova dva rivala, ne bi ponovo odlučivala o tome ko će biti novi ili stari prvak Srbije.

Duško Vujošević

Duško Vujošević | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Da se stvari zakuvaju, prvo su se pobrinuli čelnici tima sa Malog Kalemegdana, koji su pogurali smenu, sada već bivšeg direktora lige Predraga Bojića, a govoreći o tome nakon pobede u poslednjem regularnom toku, trener KK Partizan Duško Vujošević je izjavio:

Zoran  Đinđić

Zoran Đinđić | Foto: Andrija Ilić


- Zbog načina na koji je izvedena ova smena, pod tačkom razno i bez argumenata, uoči početka plej-ofa, velika većina misli da bi trebalo da ima druge efekte, da izazove drugi pritisak. Međutim, ja verujem u dignintet sudija i mene zanima teren. Da ne kontrolišemo da ne pratimo koliko ko ima na računu i šta je ko radio u Vranju, dan pre ubistva Zorana Đinđića, s kim se sreo i o čemu je pričao, nego da se koncetrišemo na ovaj posao, na košarku - pričao je između ostalog Vujošević.

Nebojša Čović

Nebojša Čović | Foto: FoNet Dragan Antonić


Nije se dugo čekalo na odgovor od strane Nebojše Čovića:
- Znamo da oni dobro plivaju u brlogu, da se tamo odlično snalaze i zato sada od plej-ofa žele to da naprave. Ali, Crvena zvezda se u to neće upuštati. Iz tog razloga ovog puta nećemo pričati o skoro 1,3 miliona evra neplaćenog poreza državi, a račun kluba nije u blokadi, o slikama i odnosima sa Eupolom, o Miškoviću i drugim kruševačkim dogovorima, o kombinacijama trenera sa menadžerima i ulaganjima u pojedine igrače. Nećemo pričati ni o kumovskim vezama, gepekovanju i prebijanju sudija, prebijanju Čičića i ostalim tradicionalnim nestašlucima samo iz jednog razloga.
Kako nas ne bi poistovećivali sa ljudima sa kojima nikako ne možemo da budemo u istoj ravni po vaspitanju, kulturi, obrazovanju i mentalnom zdravlju. Na neke buduće indirektne i direktne prozivke dotičnih nećemo odgovarati, već ćemo se samo truditi da popravimo stanje u košarci i našem sportu. Ali, ono na čemu će Zvezda i dalje insisitirati je da se konačno objavi koliko je novčanih sredstava od države i javnih preduzeća dobio Partizan u poslednjih desetak godina, jer to poreski obveznici ove zemlje treba da znaju. Podsetiću vas da je Crvena zvezda sve te podatke odavno prezentovala javnosti - izjavio je Čović.

PLEJ-OF AGROŽIV LIGE

Utorak
Partizan - Vojvodina
Sreda
Crvena zvezda - Mega Vizura
* Revanši su na programu u četvrtak, odnosno petak, a eventualne majstorice 2, odnosno 3. juna
Poslednji komentari
  • Djura Vreme: 27.05.2013 09:12h

    Da li je moguce da samo razni funklcioneri pricaju o kosarci. Dokle vise. dajte nam kosarkase, sportiste...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP