Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

LEGENDARNI PASPALJ SMATRA DA JE AS PARTIZANA REAGOVAO U AFEKTU

Bogdanoviću, Srbija nema veze sa ovim!

Autor: Ekipa Alo! | 16.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Mnogo je toga lošeg na domaćoj košarkaškoj sceni. Ipak, posle incidenta u prvoj utakmici finala plej-ofa najgori mogući epilog bio bi da ceh, umesto pravih vinovnika, plati reprezentacija Srbije.

 

Žarko Paspalj

Žarko Paspalj | Foto: Marko Metlaš

Jedan od mladih igrača, od koga se možda i najviše očekuje u budućnosti, Bogdan Bogdanović najavio je mogućnost da ne igra za nacionalni tim. Revoltiran suđenjem i činjenicom da nema autoritet kod arbitara, bek Partizana ozbiljno razmišlja da se selektoru Đorđeviću zahvali na pozivu.
Legendarni Žarko Paspalj smatra da je igrač Partizana reagovao “vruće glave”.

Istrčao pred rudu: Bogdan Bogdanović

Istrčao pred rudu: Bogdan Bogdanović | Foto: RAS


- Mislim da je Bogdan reagovao u afektu, potrebno je spustiti loptu. Svako ima pravo na svoje viđenje realnosti, i da krivicu prebaci na drugog. Košarka je kod nas davno izašla iz okvira sporta, ali ne treba pridavati veliki značaj njegovoj izjavi. Ne mogu da kažem da ga razumem ili ne, reprezentacija nema veze sa ovim. Bogdan je supertalentovan, nadam se da će Srbiji u narednom periodu doneti mnogo radosti.
Suvišno je sada nešto pametovati. Bilo je jasno da će se ovo dogoditi. Jedina sreća je što na kraju prvu utakmicu finala nećemo pamtit po nekoj teškoj povredi ili nečemu još gorem. Nedostaje nam pravi autoriteta, ličnosti koja može da se stavi iznad situacije i prekine ovu agoniju. Vreme je da krenemo drugim putem - jasan je Žarko Paspalj.

Savetuje  Bogdanovića:  Igor Rakočević

Savetuje Bogdanovića: Igor Rakočević | Foto: Miloš Cvetković

Igor: Bogdane,  za reprezentaciju igraš zbog zemlje i ljudi!

Igor Rakočević, nekadašnji kapiten Crvene zvezde, oglasio se preko Tvitera, povodom izjave Bogdana Bogdanovića, koji više nije siguran da li će igrati za reprezentaciju Srbije.
“Razumem Bogdanovića, ako je ljut na sudije(ne znam da li je opravdano ili ne, nebitno je), osetio sam to i te kako na svojoj koži to, igrajući u našoj ligi i razumem tu ljutnju (ne znam da li je opravdana, ne ulazim u to). Ipak, za reprezentaciju igraš, ne zbog košarkaškog saveza i sudija, već zbog svoje zemlje i ljudi. Bogdan je vrhunski talenat i verujem dobar momak, želim mu puno uspeha u reprezentaciji, shvatiće da su to dve različite stvari”, napisao je Igor.

Poslednji komentari
  • GP Vreme: 16.06.2014 08:45h

    Drzavni vrh Srbije ima i tekako veze sa ovim. Ne mojte negirati nesto sto je toliko ocito. Ovo smo isto gledali u minuloj fudbalskoj sezoni. Potpuno isti scenario.

  • sumiuder Vreme: 16.06.2014 10:44h

    Dok je ova garnitura politicara na vlasti i sa ovakvim sramnim forsiranjem kluba familije vucic i covic niko posten nesme da igra za ovakvu drzavu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP