Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

REZIME

Budućnost: Ne znamo kako su "varvari" uneli pirotehniku!

Autor: Tanjug | 22.10.2012 - 13:38:00h | Komentara: 0

Broj povređenih u incidentima uoči i posle utakmice petog kola Jadranske lige između Budućnosti i Partizana porastao je sa devet na 16 osoba, prenele su danas podgoričke "Vijesti".

grb kk budućnost

Svi su pušteni na kućno lečenje sa lakšim telesnim povredama, osim jedne devojke koja je iz predostrožnosti zadržana u Klinickom centru Crne Gore.
Među povređenima su i trojica pripadnika podgoričke policije, kao i šest članova obezbeđenja.

Utakmica regionalne lige, koju je Partizan dobio rezultatom 81:62, počela je sa 30 minuta zakašnjenja zbog nereda na tribinama, kada su dve grupe navijača krenule jedna ka drugoj, a obe ekipe povukle su se sa terena.

Navodno su pristalice Partizana pesmom isprovocirale navijače Budućnosti, koji su uleteli na parket, nakon čega je policija prvo ispraznila tribinu gde su se nalazili gostujući navijači, a potom intervenisala i na delu tribine gde su se nalazili podgorički "varvari" i uz upotrebu sile uklonila ih iz dvorane (video možete pogledati ovde).

Posle intervencije policije utakmica je odigrana, a neredi su bili nastavljeni i van SC "Morača", gde su polomljena stakla na policijskom i na još nekoliko vozila na obližnjem parkingu.

Predsednik Budućnosti Slavko Radulović rekao je da je klub učinio sve što je bilo u njegovoj moći da obezbedi regularne uslove za odigravanje utakmice protiv Partizana.

- Mislim da organizacija oko "Morače" nikada nije bila bolja, nije bilo mogućnosti da dođe do sukoba. Štampali smo 500 ulaznica manje, niko nije mogao da uđe bez karte, a vrata dvorane bila su otvorena praktično do pred sam početak meča. Ko je napravio propust, ne mogu da pričam. U ime kluba mogu da kažem da mi je žao što se ovo desilo, žao nam je i svih povređenih. Jedina sreća je što niko nije teže stradao. U svemu ovome klub je izgubio najviše - rekao je Radulović za "Vijesti".

On je dodao da ne zna kako su "varvari" uneli pirotehnička sredstva na tribine.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP