Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

FMP IZBACIO PARTIZAN IZ KUPA RADIVOJA KORAĆA

Čičina osveta!

Autor: S. Vrakela | 08.02.2014 - 08:02:00h | Komentara: 2

Na brutalno vređanje s tribina mladi strateg FMP-a odgovorio na najbolji mogući način - pobedom nad velikim Partizanom! Milan Gurović servirao je hladnu osvetu crno-belima savladavši ih u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća posle 45 minuta velike borbe - 95:89.

Milan Gurović

Milan Gurović | Foto: A. Dimitrijević

Nažalost, Gurovićeva porodica bila je prisutna u dvorani dok je većina “navijača” gromoglasno psovala legendarnom srpskom košarkašu sve po spisku. Tužno i žalosno je tako vređati neprijatelja, a kamoli čoveka koji je toliko puta obradovao naciju svojim vanserijskim talentom. A da poniženje takmičenja koje nosi ime jednog od najvećih igrača svih vremena bude upotpunjeno, pobrinuli su se crno-beli, koji su odlukom da odmore većinu startera (Kinzi, Bogdanović, Lovernj) dodatno srozali ugled nacionalnog kupa.


KK Partizan

KK Partizan | Foto: M. Metlaš

- Povrede i opasnost od novih povreda su nas desetkovale. Ma koliko svaka utakmica bila stvar prestiža, prosto odlučili smo da na utakmici nastupe oni koji su sasvim zdravi. To je dovelo do toga da je sastav bio nekompletan. Na miru ćemo da saniramo povrede. Ovo veliko takmičenje prepuštamo onima koji su se kvalifikovali - rekao je trener Partizana, pohvalivši pritom “pantere” rečima da “imaju štofa za odelo”.


Gurovićeva supruga sa decom

Gurovićeva supruga sa decom | Foto: M. Metlaš

Što se tiče FMP-a, sledi duel sa Mega Vizurom koja je rutinski savladala Crnokosu (88:76) što je Gurović i priželjkivao.


Andrija Kleut i Saša Đorđević

Andrija Kleut i Saša Đorđević | Foto: M. Metlaš

- Ovo je za nas velika pobeda. U suštini, igrali smo dobro sve vreme. Malo sam se pribojavao pritiska sa tribina, jer većina mojih momaka nije ni trenirala u Pioniru, kamoli igrala protiv Partizana. Nastavljamo da vredno radimo, idemo dalje, iščekujem duel sa dobrim prijateljom Dejanom Milojevićem - rekao je Gurović.


Večeras su na programu polufinalni dueli. Od 17 časova igraju Crvena zvezda i Radnički, dok se od 21 čas sastaju FMP i Mega Vizura.
 

Pretnja Bekjarevu


Po završetku meča Partizan - FMP, koji je uživo posmatrao Ivan Bekjarev, poznati navijač Crvene zvezde, jedan od “navijača” crno-belih prišao je poznatom glumcu i dobacio:
- Da si mlađi, sada bih ti udario šamar - rekao je čovek držeći za ruku devojčicu koja je sve to posmatrala i dodao:
- Neću ti ja ništa, ali pazi šta radiš i kuda ideš - uz neizbežnu sočnu srpsku psovku rekao je ovaj “savesni roditelj”, dok je Bekjarev u čudu samo produžio dalje.

Partizan - FMP 89:95
PARTIZAN: Marinković 2, Aranitović 20, Dalo 14, Milutinov, Aničić, Gagić 15, Musli 12, Šalić 11, Andrić 15, Bezbradica
FMP: Čović 16, Čvorović 27, Jovanović, Džaković, Đukanović 11, Dunđerski 3, Kaplanović 4, Dobrić 14, Smiljanić, Šturanović 6, Gudurić 14, Mišanović.

RASPORED
Četvrtak (četvrtfinale)
C. zvezda - Borac 81:62
Radnički (KG) - OKK Beograd 87:72


Petak (četvrtfinale)
Partizan - FMP 89:95
Mega Vizura - Crnokosa 88:76


Subota (polufinale)
Crvena zvezda - Radnički (KG) 17.00
FMP - Mega Vizura 21.00


Nedelja (finale) 20.30

Poslednji komentari
  • PedjaBgd Vreme: 08.02.2014 13:02h

    To su ti samoproglašeni "naj navijači" u Evropi, koji pokazuju delom i likom kako izgledaju "ćasovi ljubavi" koje su naučili od svog gurua. Nadam se da će neko konačno primeniti zakon i privesti likove koje šire mržnju među navijačima, počev od trenera koji treba da bude primer svima. Državo reaguj !!!

  • Malecka Vreme: 08.02.2014 16:06h

    Svaka cast Duletu sto je odlucio da odmori Lovernja i Bogdanovica, zasluzi su. A ocigledno u Srbiji svako moze novinar, kako mozete napisati da je Partizan ponizio ugled Kupa?! 7 glavnih igraca je povredjeno, ostalima je potreban predah. Ako se mi ne brinemo sto smo izgubili od FMP-a zasto se ostali brinu?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP