Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

DIREKTAN

Čović: Đilas nema hrabrosti da kaže istinu!

Autor: Tanjug | 11.02.2013 - 17:48:00h | Komentara: 2

Predsednik Zvezde Nebojša Čović rekao je da u Srbiji već 12 godina traje tortura Partizana nad ostalim klubovima.

Neboša Čović

Neboša Čović i Igor Rakočević razgovaraju sa Draganom Đilasom | Foto: N. Raus

On se nije složio ni sa izjavom predsednika Košarkaškog saveza Srbije Dragana Ðilasa da su oba kluba kriva zbog prekida finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća.
- Ðilasova izjava je politička, jer ne možete kao predsednik KSS, koji zastupa oba kluba da dajate izjavu koja nije istinita. Incident su izazvali navijači Partizana i ne želim da dovodim u pitanje zvanične policijske izveštaje. Ðilas nema hrabrosti da kaže istinu, a istina je da 12 godina traje tortura Partizana, državna i politička, nad ostalim klubovima u Srbiji - rekao je Čović u izjavi Tanjugu.
On je dodao da su glavni krivci u tom „procesu“ KSS i sudijska organizacija Srbije.
- Ponavljam ovde se nažalost radi o političkom napadu onih koji su 12 godina podržavli diktaturu Partizana. Neću ima pominjati imena, ali od Tadića pa nadalje, jer je očigledno bila ideja da se Zvezda sruši. Sada kada se Zvezda podigla i želi na sportskom terenu da ostvari rezultat ponavlja se ista igra. Nije zadatak predsednika KŠ samo da vrati dugove, nego da drži organizaciju onako kako treba, bez politika i sedenja na dve stolice, držeći navodni mir govoreći da su oba kluba kriva.
Predsednik Zvezde je rekao da ga je posebno iznenadilo to što je Ðilas, iako direktan učesnik i očevidac događanja na i van parketa hale Jezero, dao izjavu na konferenciji za novinare u kojoj nije pomenuo neregularno suđenje.
- Zbog svih prepucavanja sa trenerom Partizana Duškom Vujoševićem poslao sam pismu Ðilasu, koje on nikada nije spomenuo. U tom pismu je bio konstruktivan predlog kako da prevaziđemo situaciju. Nikada nije zakazao sastanak da bismo našli rešenje i prevazišli situaciju.
Poslednji komentari
  • Ekica Vreme: 12.02.2013 00:38h

    Jel na slici ima nesto nejasno? Ko je ugovorio prekid? Zar slika ne govori vise od sto reci? Ko je ikad u istoriji Srpske kosarke ljuljao kos protivnika? Jel to nacin da jedan mali covek postane veliki?

  • jadbg Vreme: 12.02.2013 09:04h

    Bruka i sramota!Za sve su krivi novinari koji prenose sve i svašta samo da bi podigli tiraž novina.Sedite jedanput za sto i dogovorite se da ne pišete po sistemu rekao ovo ,čuo sam ono iz dobro obaveštenih izvora itd.Od kako su političari ušli u sport mi više sport i nemamo nego svaki dan izjave političara.Dajte sport sportskim radnicima a ostale sve izbacite iz sporta pa više neće biti ovakvih nemilih događaja.Neka se igra i pred praznim gledalištem godinu dana ako treba a onda kada se sve isčisti krenuti kako treba zarad dece koja imaju sve više deformiteta i zdravstvenih problema još u osnovnoj školi. Sport sportistima i sportskim radnicima radi boljeg i zdravijeg sutra.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP