Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

KK CRVENA ZVEZDA

Čović: Najlakše je sedeti
pored televizora i kritikovati!

Autor: S. R. | 19.04.2013 - 19:50:00h | Komentara: 1

Košarkaše Crvene zvezde u četvrtak očekuje najvažniji meč ove sezone, polufinale ABA lige, kada će protiv kragujevačkog Radničkog morati da izbore plasman u Evroligu.

KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda | Foto: A. Dimitrijević

Predsednik crveno-belih Nebojša Čović očekuje da će Zvezda u Laktašima imati i preko potrebnu podršku navijača, a posebno ističe da veruje u ove igrače i tim da mogu da ostvare zacrtani cilj:

- Podrška navijača nam je izuzetno važna. Ne treba posebno naglašavati koliki značaj ima ovaj Fajnal-for u Laktašima. Zato ih pozivam da nas podrže, jer samo zajedno možemo do uspeha. Zaista verujem u tim koji imamo. Mislim da imamo kvalitetne igrače i nijednog trenutka u njih nisam sumnjao. Možda trenutno nisu u najboljoj formi, ali to su isti oni igrači koji su nanizali 11 pobeda zaredom, koji su se plasiarili u Last 16 fazu Evrokupa, koji su osvojili drugo mesto u ABA ligi i koji su osvojili Kup Radivoja Koraća. Verujem da će i u trenucima kada to bude najpotrebnije ponovo biti pravi, jer su vrhunski profesionalci. Znam koliko energije ulažu u poslednje vreme i siguran sam da će se taj njihov trud isplatiti na radost svih nas – konstatovao je Čović.

Ovom prilikom prvi čovek ekipe sa Malog Kalemegdana se osvrnuo i na smenu trenera Vukoičića.

- Jasno i čvrsto stojimo iza odluke koju smo doneli. Nikakvi komentari me zanimaju, jer najlakše je sedeti u fotelji pored televizora i kritikovati svaku odluku. Kada vidite problem potrebno je nešto konkretno da uradite kako biste problem rešili. Mnogo truda i energije smo uložili u prethodne dve godine da bismo se nonšalantno ponašali nadomak cilja. Naša procena je bila da nam je promena u stručnom štabu neophodna i doveli smo trenera za koga verujemo da može da nam donese željeni rezultat. Pominju se i takve priče da ne poštujemo struku, ali to jednostavno nije tačno. Jer, potrebno je da se samo pogleda koliko smo još kao FMP proizveli kvalitetnih trenera i igrača, reprezentativaca. To se ne može postići ako se struka ne poštuje. Potreban nam je mir i još samo malo strpljenja. Podsetiću još jednom da Crvena zvezda u junu 2011. godine praktično nije postojala, a sada smo došli u situaciju da nas jedna utakmica deli od plasmana u Evroligu. Zato sam ogroman protivnik u širenju defetizma kada je Zvezda u pitanju. Optimist sam iz prostog razloga jer smo mnogo radili, a to će nam se sigurno isplatiti – zaključio je Čović.
Poslednji komentari
  • Miloš Vreme: 20.04.2013 10:15h

    Sve što je brzo to je i kuso veli naš narod. Ne može se Čoviću preko noći napraviti kvalitetan klub. Makar se upregli i vi i gospodin Vučić. Potrebno je mnogo toga a ne samo novac moj Čoviću.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP