Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

IME PO IME

Čović: Pokrašće nas u derbiju!

Autor: P. V. | 10.06.2013 - 09:58:00h | Komentara: 8

Nebojša Čović, prvi čovek KK Crvena zvezda, uoči treće finalne utakmice plej ofa rekao je da očekuje da će crveno-beli biti pokradeni sudija u korist Partizana.

Nebojša čović

Konkretan: Nebojša Čović | Foto: FoNet Dragan Antonić

- Očekujem da će se u trećoj utakmici finalne serije ostvariti ono što smo čuli da se priprema – sudijska krađa da bi Partizan dobio. Sudija Juras ima razloga da krade. On je u Vršcu zatvoren i tučen, a neko priča o Obrkneževiću. Šta se dogodilo Jurasu kada je povukao prijave? Porodično je napredovao. Sudija Jeftović verujem da će se izgubiti, a za Vojnovića nisam siguran, ali ne bih isključio mogućnost da krade – pričao je o sudijskom kriterijumu Nebojša Čović, preneo je klupski sajt Zvezde.

On je nastavio u istom tonu:

- Pokradeni smo u drugoj utakmici, a i prva je vrlo sumnjiva. Te stvari se suptilno rade kroz promene kriterijuma, kroz nepostojanja zaštite za šutere, dozvoljava se kontakt. Sve se jasno vidi, postoje dokazi. Mi nemamo nikakav problem da kad izgubimo čestitamo protivniku na pobedi. Naš tim je rasterećen, ostvarili smo cilj pošto smo realni ljudi. Pre dve godine u avgustu ovaj klub gotovo da nije postojao. Osvojili smo Kup, igrali finale ABA lige, igramo finale domaćeg prvenstva, a naravno ostvarili smo i krunski cilj - plasman u Evroligu. Da li smo pravili greške? Jesmo, znamo i koje. Napravićemo analizu i predstaviti je javnosti zbog transparentnosti.

Poslednji komentari
  • Milan Vreme: 10.06.2013 10:27h

    Pa ukrali su vas u dva nazovimo ih derbija.U prvom +28, a udrugom 19 sekundi pre kraja onom trojkom Bertansa, do tada je bilo regularno imali ste rezultat, ali sudija pomoze Bertansu da ubaci onu trojku i srusi se kula od karata.Daj BOZE da tako bude i veceras. Ali bice boljhe sledece sezone....

  • Laza Vreme: 10.06.2013 10:59h

    Čovicu ne lupetaj vise pa vama u Zvezdi su svi krivi svi vas kradu ,stalno kukate na sudije dokle bre vise kako te nije sramota, sportski i ljudski je cestitati boljem bolje da kradje u klubu komentarisete ko je pokrao milione evra ,i da to sankcionisete umesto da kukate na sudije

  • NIKOLAJ Vreme: 10.06.2013 12:06h

    Sram te bilo ti malecki covece!!! Bas me interesuje da li ti sam verujes u to sto pricas! Oterao si Vukoicica pa sad trazis alibi,a ti si najveci krivac! SRAM TE BILO!!!

  • toki Vreme: 10.06.2013 12:13h

    Zašto se ne ugledate gospodine Čoviću na igrača Vašeg tima Marka Simonovića, koji je u jednoj svojoj izjavi za novine, najpre čestitao protivniku na pobedi, a potom naglasio da je pobednika prošlog meča, najverovatnije odlučila duža klupa Partizana, a da ne bi bilo nezasluženo i da je pobedu zabeležila i Zvezda, što je i po mom skromnom mišljenju, sasvim tačno. E, na takve ljude i sportiste, gospodine Čoviću treba da se ugledate, bez obzira na to što su oni daleko mladji i neiskusniji od Vas, ali neguju pravi sportski i viteški duh, koji, valjda bi trebalo i da čine suštinu sporta, koji je izmedju ostalog i Vaša profesija. Vaše izjave gospodine Čoviću nemaju nikakve veze niti sa sportom, niti viteštvom, a ponajmanje sa nečim što ima veze s Vašim prezimenom - ČOVEČNOŠĆU !!!

  • Tanasije Vreme: 10.06.2013 12:28h

    Pa pobogu ljudi, zar covek koji je u svakoj politickoj corbi mirodija, koji je uvek tu negde oko vlasti i dalje može da nas poducava-aferim takvoj državi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP