Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

ODGOVOR NA PROZIVKE

Čović: Vujošević je teško bolestan od mržnje!

Autor: A.O | 27.03.2014 - 14:00:00h | Komentara: 2

Dan nakon velikog trijumfa Crvene zvezde i prolaska u polufinale Evrokupa, predsednik košarkaškog kluba Nebojša Čović optužio je trenera Partizana Duška Vujoševića da prestane sa podizanjem tenzije i objavljivanjem laži!

Nebojša Čović

Nebojša Čović

- Stalno napadi i laži, nek prestane da laže, kako ga nije sramota. To što nas izjednačavate, to je vaš bezobrazluk i strah. On je tužilac, policajac, on sve zna. On je teško bolestan od mržnje. Pored toga što mislim da nanosi veliku štetu Partizanu nek ne bude veliki problem srpskog sporta. Sve se povlačimo, ćutimo, ti si obrazovan, pametniji. Nije pametniji onaj koji popušta budalama, hajde svi da popustimo budalama, onda ćemo od države imati budalaštinu. Dosta pakovanja zatvora i afera, to je kretenizam. Odgovaramo na laži dramaturga koji piše indijanske govore - tvrdi Čović.

Predsednik Crvene zvezde dodatno je objasnio brojne manipulacije kojima se Vujošević služi.

- Problemi nam se stalno prave ne od Partizana, nego od Vujoševića, nemoralno je da neko ko je dobio najmanje milion i 700.000 evra priča o pomoći. Na sastanku u Vladi sa gospodinom Vučićem i Dačićem određeno je da oni dobiju toliko, a Zvezda milion i 500.000. Mi smo dobili do sad milion, i zahtevamo od gospodina Vučića da nam se hitno isplati još 500.000, što nam sleduje -  rekao je Čović i dodao:

"Partizan je od NIS-a dobio 800.000 ili još dobija, od Telekoma 700.000, od države, što je obezbedio Vučić 200.000 i od grada nekih 170.000, to izađe oko dva ili malo više od dva miliona evra. Zahtevamo naših 500.000 od gospodina Vučića ili ćemo i mi morati da se ponašamo bahato, pretimo indirektno razmišljamo o reketiranju države kao što radi Vujošević. I državni organi da izvrše proveru poslovanja. Taj stil dugogodišnjih pretnji i napada, ne zna se da li konferencija trenera ili politička, nek se bavi politkom da vidi koliko će dobiti glasova", rekao je predsednik Zvezde istakavši da je zadovoljan dosadašnjim tokom sezone.

"Idemo dalje bez ikakvog opterećenja. Uzeli smo Kup Radivoja Koraća, prvo mesto u ABA ligi u ligaškom delu, u Evrokupu stigli do polufinala, sasvim zadovoljavajući ciljevi. Čeka nas domaći šampionat i F4 regionalne lige u Beogradu, u organizaciji našeg kluba", rekao je Čović.

Poslednji komentari
  • Melinda Vreme: 28.03.2014 05:53h

    I tebi Ćoviću lopove fali nešto, daska a ponekad ceo nameštaj!

  • duska k. Vreme: 28.03.2014 09:19h

    Zasto Partizan toliko mrzi Zvezdu? Zato sto nikada, nikada neće doseći u njene visine, grobari postoji lek i za to...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP