Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

VUJOŠEVIĆ NASTAVIO OKRŠAJ SA PREDSEDNIKOM ZVEZDE

Čoviću, ne prozivaj Dačića

Autor: M. Zdravković | 15.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Mislili smo da je slavljem Partizana u sredu uveče stavljena tačka i na sukob na relaciji Duško Vujošević - Nebojša Čović, ali đavola...

„Premijer nije ništa  pomogao Partizanu, a  stvara se utisak kako je  Vučić jedini pošteni  političar u zemlji”, ističe  trener

„Premijer nije ništa pomogao Partizanu, a stvara se utisak kako je Vučić jedini pošteni političar u zemlji”, ističe trener šampiona Srbije | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Definitino mučna i jeftina srpska košarkaška sapunica nastavljena je i juče, najpre novim istupom trenera Partizana, koji se ponovo okomio na starog neprijatelja.


- Šta reći o čoveku koga je i Dragan Džajić prebio?! Vidim da Čović kaže da meni treba stati na put i poziva državu za to. Pa ja sam srećan što nisam uhapšen. A zna li neko njegovu funkciju? Predsednik mu je zet, a on je gazda. Šta njemu mogu da urade po kazni? Da mu zabrane da sedi u prvom redu? Da ne može da telefonom javlja šta treba da se radi? Zašto bi on bio kažnjen? - pita se Vujošević posle najave da bi obojici mogla da bude izrečena mera udaljenja iz košarke od strane direktorijuma KLS-a.

- Postoji pokušaj realizacije scenarija o davanju vremenske kazne nama dvojici, pa se zato namerno kreira mišljenje da je zamalo izbegnut incident zbog nas. Naš sukob nije lične prirode, iako je poprimio tu stranu. Ja se borim za interese Partizana, jer sam predsednik JSD-a i trener KK Partizan, i to ne običan, jer imam mnogo titula - dodaje Vujošević i u dahu nastavlja:

- Već u Kragujevcu je Čović rekao da Zvezda mora da pobedi i van terena da bi osvojila trofej. Ja im čestitam na tom trofeju i načinu na koji su ga osvojili. Ali, on posle govori i da je bio spreman da prekine treću utakmicu u finalu. Kad bi to uradio, desili bi se incidenti, a ko bi bio kriv - on i ja! I onda bi nas kaznili, a on nema funkciju nikakvu u košarci. U sportu ima dosta napetosti i bez mene i Čovića. Navijači nisu ludi za Čovićem, a neće ni zbog mene neko da radi svašta - smatra trener Partizana.

Na kraju besede o suparniku, Vujošević se dotakao i politike i zamerki Čovića na političko opredeljenje premijera Srbije Ivice Dačića.
- Ne znam zašto Čović proziva Dačića?! Prvo, Dačić ništa nije pomogao Partizanu. I sada, stvara se utisak da je Vučić jedini pošteni političar u Srbiji... Pravimo sprdnju od države, a u svakoj zemlji je zabranjeno mešanje države u sport - podseća Vujošević.

O igračima, jurasu i ljuci, crnogorskom poreklu...

Duško Vujošević je juče govorio skoro pun sat. Izdvajamo neke najiskrenije i najzanimljivije izjave trenera Partizana.
- Svi igrači su slobodni da odu. Oni su vezani za klub i mene, imaju moral, ali moral ne može da bude supstitucija za novac - naglasio je Vujošević.
O zamerki Čovića za napad na sudiju Jurasa.
- On je zaboravio da je 1999. udario Ljucu - podsetio je Vujošević.
Pričalo se i o crnogosrkom poreklu trenera Partizana.
- Kakve su to priče da sam ja Dukljanin?! Ja sam Jugosloven, Partizanovac i Beograđanin.

Poslednji komentari
  • sasa Vreme: 16.06.2013 00:16h

    sad je zabranjeno mesanje u sport jeli,a kad ste zvezdu sistematski unistavali godinama onda je bilo dobro sto se politika mesa u sport

  • Aca Vreme: 16.06.2013 01:50h

    Aaaaa,Jugosloven,stvarno sa vama uvek neka komedija!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP