Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

OTVORENO

Danilović: Ako nam je
Kragujevac škola, onda OK!

Autor: Dražen Ostojić | 14.02.2013 - 19:34:00h | Komentara: 0

Prvi čovek KK Partizan, Predrag Danilović, još jednom se osvrnuo na nemile scene iz Kragujevca sa finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća.

Predrag Danilović

"Za incidente u Kragujevcu krivi i Partizan i Zvezda i KSS": Predrag Danilović, Dragan Đilas i Dule Vujošević | Foto: N. Raus

- Scene koje smo videli su bile jezive i žalosne, a još žalosniji je pokušaj okretanja činjenica da je Partizan napravio to što se desilo. To apsolutno nije istina. Ono što se desilo je, u svakom slučaju, ružna stvar i nadam se da u budućnosti više neće biti takvih situacija. Ako je ovo trebalo da se desi u Kragujevcu da se slične scene ne bi ponovile u budućnosti, onda u redu - otvoreno će Danilović.

Predsednik crno-belih je potom izjavio da nema ništa protiv da Crvena zvezda osvaja trofeje, ali da mu smeta što se pritom "uništava" Partizan i njegovi uspesi u poslednjih 12 godina.

- Nije nikakav problem da Zvezda pobedi i da osvoji trofeje. Ti momci, kojima i ovim putem čestitam osvajanje Kupa, treniraju i trude se. Cenim i te ljude koji ulažu veliki novac u Zvezdu ove godine. Nije nikakav problem da Zvezda pobedi, da se diže, ali ne valja kad hoćete da uništite nešto što je 12 godina jedna od pozitivnih stvari u ovoj državi, ali i u regionu i u Evropi. Suština svih priča i prepucavanja je izjednačavanje Partizanovih uspeha i Zvezdinih neuspeha. Na to čovek ne sme da ostane nem - kazao je Danilović u intervjuu Tanjugu.
Danilović je dodao i da ne razume izjavu predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića o navodnoj "političkoj i sportskoj diktaturi" Partizana u poslednjih 12 godina.
- Stvarno nisam razumeo to vezano za političku torturu. Nije mi jasno, koja je to politička tortura protiv Barselone, Reala ili Panatinaikosa u poslednjih 12 godina. 'Ajde, sportsku mogu da shvatim kao nadmoć Partizana kao što i jeste bilo u poslednjih 12 godina. Da li će da se nastavi ove sezone i narednih godina, to ćemo da vidimo - istakao je Danilović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP