Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

PROTEST NAVIJAČA

"Delije" blokirale grad i
vređale Toleta Karadžića! (VIDEO)

Autor: Dražen Ostojić | 07.11.2012 - 20:35:00h | Komentara: 3

Nekoliko hiljada "delija" se pre utakmice KK Crvena zvezda - Orlean u Evrokupu okupilo na Trgu Nikole Pašića odakle su pre odlaska u "Pionir" svratili do bivše "kuće fudbala" na Terazijama, kako bi izneli svoje mišljenje predsedniku Tomislavu Karadžiću povodom događaja sa meča fudbalskih timova Zvezde i Jagodine (1:2).

Delije

"Delije" su na kratko blokirale Ulicu kralja Milana | Foto: Goran Srdanov

Pošto Toleta nije bilo na staroj adresi, jer je već izvesno vreme u Staroj Pazovi, "delije" su ispred Terazija 35 uz baklje i petarde protestovali protiv rukovodstva FSS. Orilo se: "Ne treba nam plaćena titula, država cela zna da je lopovčina Karadžić Tomislav...", a ispred vrata je bio postavljen transparent: "Tole lopove"!

Najvatreniji navijači crveno-belih su sa okupljanjem počeli oko 16 sati, a skup je obezbeđivalo oko 100 policajaca. Saobraćaj u Ulici kralja Milana bio je blokiran oko 15 minuta, a "delije" su se posle protesta uputile ka "Pioniru" gde je Zvezda posle dugo vremena konačno imala pravu podršku sa tribina.

Poslednji komentari
  • pop Vreme: 07.11.2012 21:05h

    umesto da su kupili interove dresove pa da dodju na sever sutra da bodre svoj klub...pa sledeće nedelje neki drugi

  • No passaran! Vreme: 08.11.2012 00:07h

    Posteno govoreci, ja ovu masu ne razumem. Tole ne igra zadnjeg veznog, ni krilo ni centarfora, ni grozne centarhalfove u cz.. Da li ova izmalipunisana bratija mozda protestuje sto rival igra mnogo dopadljiv fudbal a njihovi ljubimci igraju kao kilavci. Protiv sudije? OK, jeste pogresio, ali ima je i izbor ili to sto je uradio ili da iskljuci maksimovica zbog prekrsaja s ledja nad igracem koji je sam krenuo ka golu u 1000%tnoj sansi...bolje je odsvirao za Zvezdu:imala je sansu da golman odbrani penal (za malo!) a ovako bi igrali celo poluvreme bez igraca. kako su igrali sa 11 , nisam siguran da bi se odbranili protiv razigranih Curana... Shvatite da je Partizan vas problem, njegova organizacija, struka, akademija mladih, nije se bolesno zaduzivao kao vi jer ste kupovali a ne stvarali igrace, problem vam je sjajna igra suparnika u koju ste krisom zaljubljeni i ljubomorni! NO PASSARAN!!!

  • Sumadinac Vreme: 08.11.2012 12:59h

    Stvarno ste smesni kao bioskop :)))

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP