Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

ČELNICI CEDEVITE UPOZORAVAJU:

"Delije", ne dolazite u Zagreb!

Autor: D. J. Bužić | 28.04.2015 - 19:07:00h | Komentara: 0

Teoretski, „delije“ bez ikakvih problema mogu da kupe ulaznice na blagajni zagrebačkog Doma sportova, gde će u sredu biti odigran treći meč finala plej-ofa ABA lige između Cedevite i Crvene zvezde (0:2 u seriji). Pasoš ili lična karta za kupovinu ulaznica nisu neophodni...

ABA liga  zabranjuje  dolazak  gostujućih  navijača

ABA liga zabranjuje dolazak gostujućih navijača | Foto: Slobodan Pikula

U međuvremenu, pojavila se informacija da je već 20 Banjalučana, navijača Zvezde, preko jedne turističke agencije iz BiH, za svega četiri evra stiglo do karata za meč, kao i da zainteresovanih ima i u Srbiji...


Predstavnici Cedevite, pozivajući se na pravilnik ABA lige, u razgovoru za „Alo!“ kažu da bi u tom slučaju gostujući navijači bili izbačeni iz dvorane, ali i smatraju da je sve to samo trač.

- Ako se i priča o tome, čisto sumnjam da je istina. Ko je toliko lud da sa dvadesetak ljudi dođe u Zagreb? To moraju biti neki supermeni! Ali mi se spremamo za svaki mogući scenario, pa i za taj, samo im savetujem da ne dolaze ako zaista tako nešto imaju na umu. Već na ulazu, navijači Zvezde sa obeležjima bili bi zaustavljeni, a ukoliko bi se i bez klupskih znamenja oglasili u dvorani provociranjem, hrvatski specijalci bi ih izbacili napolje. Uostalom, već na granici naša policija bi pratila moguće izgrednike, huligane - kaže Igor Jagić, portparol KK Cedevita.

| Foto: Aleksandar Dimitrijević


Naš sagovornik objašnjava da će u dvorani biti 50 prijatelja i sponzora Zvezde, ali da i za njih važe ista pravila.
- Znate kako, ako neko od njih uzvikuje „Zvezda, Zvezda“ nije problem. Sve dok to ne bi postalo organizovano navijanje. Zamislite da je naš predsednik u „Pioniru“ palio „bengalku“? Kako bi prošao? Samo, to su korektni ljudi, odnosi dva kluba su odlični. Naša publika je miroljubiva, nemamo organizovanu navijačku grupu poput, recimo, Dinamovih „bed blu bojsa“. Ni njih ne očekujem u sredu u dvorani. U svakom slučaju, cilj našeg kluba je da se vidimo u Beogradu na petoj utakmici - uz osmeh će glasnogovornik Cedevite.

Repeša: Nadamo se novom preokretu!

Jasmin Repeša, trener Cedevite, svestan je problema koje ima njegova ekipa, ali 0-2 u seriji mu je i te kako poznato, pa je Budućnost na kraju eliminisana...
- Ne tako davno smo bili u sličnoj situaciji. Istina, Zvezda je jači rival, preokret je teško napraviti, ali dok god se igra, imamo pravo da se nadamo - izjavio je Repeša.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP