Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

JAKA BLAŽIČ, BEK CRVENE ZVEZDE, ZA ALO!:

„Delije”, obećavam: Radovaćete se!

Autor: D. Ostojić | 19.10.2013 - 07:15:00h | Komentara: 0

Slika koreografije iz „Kombank arene” sa meča između Crvene zvezde i Lokomotive Kubanj bila je udarna na zvaničnom sajtu Evrolige u četvrtak uveče. Više od 19.000 „delija” napravilo je atmosferu koja će se pamtiti na debiju omiljenog tima, posle punih 14 godina.

Jaka Blažič

Jaka Blažič | Foto: FoNet

Možda je upravo ta energija koja je svih 40 minuta efektivne igre dolazila sa tribina i „svezala” noge i ruke izabranicima trenera Dejana Radonjića, koji su u poslednjoj četvrtini izgubili prednost, a samim tim i meč. Ali, ima još da se igra, tek je počela grupna faza...


- Iskreno, igrao sam već Evroligu sa Olimpijom. Igrao sam i sa reprezentacijom Slovenije prvenstvo Evrope i to na domaćem terenu... Međutim, nikada nigde nisam video i osetio ovakvu atmosferu. „Delije” su neverovatne, svaka im čast za navijanje. Nosili su nas sve vreme. Zbog toga mi je još teže pao ovaj poraz, koji je došao, mora se priznati, od veoma jakog protivnika - počinje Slovenac priču za „Alo!”.

Biće bolje naredni put: Košarkaši Zvezde

Biće bolje naredni put: Košarkaši Zvezde | Foto: M. Metlaš

Nanizao je plavokosi momak 11 poena, ali kada je bilo možda i najpotrebnije, kada je Zvezda u smiraj meča prišla na „minus četiri” i imala napad da još za pola smanji prednost - usledilo je polaganje Blažiča, lopta je skakutala po obruču, ali nije htela da prođe kroz mrežicu.


- Uf, mnogo mi je teško zbog toga. Više od bilo koga sam želeo da ta lopta uđe u koš. Međutim, šta je tu je - idem dalje!

Uprkos porazu na premijeri, Slovenac veruje da će on i njegovi saigrači pokazati koliko vrede i da će pobeđivati i u Evroligi.

- Idemo u goste Makabiju, a onda igramo kao domaćini u „Pioniru”. Tražićemo svoju šansu u svakom meču. Igramo rasterećeno, nemamo rezultatski pritisak, ali zbog „delija” obećavam da ćemo dati više od svojih mogućnosti kako bi im omogućili da se raduju sa nama - zaključuje Blažič.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP