Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

MILICA DABOVIĆ, ZLATNA KOŠARKAŠICA, ZA ALO!:

Đilas će me ubaciti u rijaliti!

Autor: P. Milovanović | 02.07.2015 - 21:30:00h | Komentara: 3

Kakav je laf ta Milica Dabović! Kapiten zlatnih “orlica” košarku ima u malom prstu, a njena fanatična borbenost na parketu na keca razoruža i najmoćnijeg protivnika.

Avanturistički duh: Milica  Dabović

Avanturistički duh: Milica Dabović

Prelepa i prezgodna 33-godišnja Novljanka koja i van terena žari i pali, a poznata je po provokativnim golišavim selfijima koji ostavljaju bez daha i dovode do usijanja društvenih mreža, otkrila je za “Alo!” da bi bez pogovora ušla u jedan od rijaliti programa. Štaviše, Mica za to ima „debelu” vezu i veruje da će u skorijoj budućnosti košarkašku loptu makar nakratko zameniti 24-časovnim boravkom pred kamerama i milionskim auditorijomom kraj malog ekrana.

Dragan Đilas

Dragan Đilas | Foto: Dušan Milenković

Herceg Novi  grad šampiona!


- Konačno su se sestre Dabović vratile kući sa zlatom oko vrata, i to zlatom sa evropskog prvenstva, a naredne godine ćemo na Olimpijske igre u Rio. Herceg Novi je mali grad, ali je grad šampiona. Mislim da to nigde nema na svetu - ponosno će Milica.
Podsetimo, iz ovog predivnog primorskog grada su i Staniša Mandić, omladinski prvak sveta sa Srbijom, kao i zlatni vaterpolista Dušan Mandić.

Ko gubi, ima pravo da se ljuti!


Milica je, ne svojom namerom, bila uzrok sukoba Marine Maljković i francuske selektorke u finalu, koja je bila besna što je Dabovićeva par sekundi pre kraja meča ušla povređena na parket. Kapiten Srbije na tu temu kaže:
- Nije se tu radilo o potcenjivanju protivnika. Marina mi je rekla da uđem i ušla sam. Ko gubi, ima pravo da se ljuti. Marina je nju već pobedila u Francuskoj u prijateljskom meču, a sada je razbila na Evropskom, pa joj je to teško palo - izjavila je Milica.

- “Parovi”, “Veliki brat” i ostalo, nije to za mene, ali bih bez problema ušla u “Survajver”. Želim da budem pozvana naredne godine, a to će mi sigurno srediti predsednik Dragan Đilas - ispalila je Milica u trenutku dok je predsednik Košarkaškog saveza Srbije - prolazio pored nje.

Naravno, Đilas je nije ostavio bez odgovora, već je uzvratio:
- Apsolutno! Sredićemo.
Na pitanje da li će moći da podnese brojne izazove na Maldivima, borbu s prirodom bez toaleta i svega ostalog, starija od sestara Dabović nije imala dilemu:
- To je prava stvar za mene, ne predstavlja mi nikakav problem.

Tada je ponovo na scenu stupio bivši gradonačelnik Dragan Đilas, koji je dobacio:
- “Survajver” ne bi preživeo nju, to je sigurno - nasmejao se Đilas.

Milica Dabović nam je zatim otkrila kakvi su joj planovi za više nego zaslužen odmor nakon što se sa košarkašicama okitila istorijskim zlatom na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

- Prvo ću posetiti moj rodni, predivni Herceg Novi i odmoriti se malo. Videćemo posle gde ću još na odmor.

S obzirom na to da su košarkašice često čitale tokom boravka u Budimpešti, pitali smo Milicu za kraj da nam otkrije u kojoj knjizi je ona uživala:
- Čitala sam Oca Tadeja, knjigu “Kakve su ti misli, takav ti je život”. Često nosim tu knjigu sa sobom, pročitala sam je nekoliko puta i ta pobožna knjiga me vraća u život - zaključila je razgovor velika kapitenka prvaka Evrope Milica Dabović.

Maldivi

Maldivi

Milica Dabović

Milica Dabović

Hvala tati što nas je „napravio”


Verovatno najveće zasluge za astronomski uspeh Milice i Ane Dabović pripadaju njihovom ocu Milanu, košarkašom treneru koji ih je od malih nogu uveo u svet magične igre pod obručima.
- Tata nas je napravio u košarkaškom smislu, a mama nas je rodila, oni su najzaslužniji što smo žive. A za uspeh smo zaslužne nas dve, nismo odustajale, uvek smo se borile i verovale u sebe - jasna je igračica francuskog Liona.

Poslednji komentari
  • odlicno Vreme: 03.07.2015 07:27h

    sada im preko veze dajte da rukovode u velikim kompanijama nema veze sto nemaju nikakvu skolu, odmah im dajte sve, one umeju sa loptom, sta ima veze sto neumeju da pisu.Kakve bre veze vise, sport je samo sport i nista vise, dajte prednost skolovanim ljudima i uspesnim mladim strucnjacima da izadju iz anonimnosti.

  • zullu Vreme: 03.07.2015 08:18h

    Do pre neki dan heroine ---sad dno-dna

  • mira Vreme: 03.07.2015 08:28h

    Milica je kompleksni lik sklona egzibicionizmu. AC/DC

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP