Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

Đilas: KSS je uvek spreman da organizuje sastanak

Autor: Tanjug | 20.02.2013 - 19:45:00h | Komentara: 0

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Dragan Đilas saopštio je da KSS je uvek spreman da organizuje bilo koji sastanak koji bi doprineo smanjenju tenzija među klubovima, reagujući na otvoreno pismo koje mu je u utorak uputio predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović.

Finale kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu

Finale kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu

"Upravo na taj način sam se ponašao i prilikom nemilih dešavanja na finalnoj utakmici Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu. Da bi do sastanka došlo potrebno je da postoji iskrena spremnost oba kluba za razgovor. Učinići sve što je u mojoj moći da se dijalog dva kluba iz medija premesti na košarkaški teren, jer je svima jasno da teške reči koje se izgovaraju neće doprineti razvoju srpske košarke", stoji u Đilasovom saopštenju na sajtu nacionalnog saveza.

On je napomenuo da KSS nema ingerencije nad domaćom ligom, ali da su spremni da ih preuzmu kako bi obezbedili regularnost takmičenja i učinili sve da se scene iz Kragujevca ne ponove.

"U skladu sa takvom namerom organizovaćemo sastanak sa predstavnicima Udruženja klubova Košarkaške lige Srbije tokom naredne nedelje. Očekujemo da na tom sastanku budu prisutni predstavnici svih zainteresovanih klubova", zaključio je Đilas.

Čović je u jučerašnjem otvorenom pismu Đilasu izrazio želju da predsednik KSS inicira sastanak s predstavnicima Partizana, sa ciljem da se normalizuju odnosi dva najveća i najpopularnija srpska kluba.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP