Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

KRAJ

Duda više nije selektor Srbije!

Autor: S. R. | 24.09.2013 - 13:00:00h | Komentara: 4

Duda Ivković nije više selektor košarkaša Srbije. Trofejni stručnjak neće predvoditi "orlove" sa klupe na narednom Svetskom prvenstvu u Španiji, a svoju odluku je ovako obrazložio.

DUDA

 Čeka se njegov naslednik na klupi reprezentacije: Duda Ivković

- Ja sam ispunio svoj deo dogovora. Biću prisutan kao i uvek, i podržavaću reprezentaciju, ali došlo je vreme da se neko mlađi prihvati posla - rekao je Ivković.

Poslednji komentari
  • drpajoni Vreme: 24.09.2013 13:19h

    Gospodine Ivkoviću,posao koji ste uradili je bio veoma težak,ali je dao određeni rezultat.Mislim da ste V inajbolje rešenje za ovu mladu ekipu, i da biste vodili reprezentaciju bolje od Obradovića ili bilo koga drugog selektora na svetskom prvenstvu u Španiji.Verujem da je ovo želja najvećeg dela sportske javnosti.

  • GregoriHaus Vreme: 24.09.2013 13:42h

    I bilo je vreme da napusti klupu.Vrlo dobro se zna da je nakon poraza od Crne Gore u Areni na mesto selektora trebao da dodje Pesic, ali mu Djilas i Duda to nisu dozvoliliI sada demagoski osnjenje plasirali smo se na Svetsko prvenstvo, to je veliki uspeh.A kako uspeh moze da bude sedmo mesto? U kosarci sam preko 30 godina i ne mogu da prihvatim demagoski pristup uspeh je osvojiti sedmo mesto i plasirati se na SP. Niko ne umanjuje Dudin uspeh i rad , ali ipak ima i jedna stvar a to je da je Duda covek koji ima preko 70 godina .Hvala Dudo na dosadasnjem doprinosu , ali bilo je vreme da odes

  • Force Vreme: 24.09.2013 23:11h

    Ovo je jedno od najtužnijih vesti koje sam pročitao ikada

  • SRDJAN Vreme: 25.09.2013 10:04h

    Duda je bio i ostace veliko ime nase kosarke.Bio je velik jer su ga igraci napravili velikim.Ziveo je od te slave,imao najbolje ugovore,radio sa najskupljim igracima i budzetima i sad mi svi treba da tugujemo sto on vise nece voditi nasu reprezentaciju.Demagogija ide dotle da je volontirao i da je propustio ugovor vredan 3 miliona eura,bas mi ga je zao.Pitam se koliko su on i Raznjatovic uyeli para od preprodaje igraca u posledenjih 5 godina.zasto mu se vise niko od kvalitetnih igraca neodaziva u reprezentaciju i zasto je celu reprezentaciju podredio narcisoidnom Teodosicu i nezamenjljivom Krsticu.Vreme ti je Dudo bilo da odes,tvoj debeli pomocnik nemoze da radi ni u skoli kosarke ali je jako bitan kao pozer na klupi da ti namesti stolicu i obrise tablu.Idi u penziju jer si je zasluzio a pusti one koji su svojim igrama na terenu napravili ime nase reprezentacije i napravili tebe legendom srpke kosarke.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP