Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

REPLIKA

Dule: Država je postala
Zvezdin bankomat!

Autor: S. R. | 30.03.2014 - 15:25:00h | Komentara: 5

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević je sačekao nedelju kako bi odgovorio Nebojši Čoviću, koji je pre neki dan prvog stratega crno-belih optužio da "siluje" državu i sport.

Dule Vujošević sa  igračima Partizana

Dule Vujošević sa igračima Partizana | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Kakvo crno silovanje, reketiranje. Ja ne želim da ćutim dok se vodi politika aparthejda prema Partizanu. Kako to da SD Crvena zvezda dobija deset puta više sredstava od javnih preduzeća u odnosu na klubove u JSD Partizan. Kad tražim 10 ili 15 hiljada evra za nas, objašnjavaju mi koliko za taj iznos može penzija da se isplati ili beba da se izleči. A, kada Zvezda traži, odmah dobije. Plašim se da je država postala Zvezdin bankomat - rekao je Vujošević.

O "pozivu" Nebojše Čovića da bi trebalo da se uključi u politiku i izmeri svoj društveni uticaj, Vujošević je odgovorio.

-Ja sam u karijeri ostvario sve što sam želeo, jedino nisam uspeo da osvojim Evroligu. Ne želim u politiku, ali politika se bavi nama i ja kao svestan čovek moram da iznosim u javnost neke stvari, mada time ulazim u nekomotnu situaciju i stvaram moćne protivnike. Čak i da se bavim politikom, nikada ne bih učestvovao u fizičkoj likvidaciji svog protivnika, nego bih se služio drugim metodama - poručuje Vujošević i poručuje na kraju da bi kako kaže milicija trebalo da pročešlja poslovanja Crvene zvezde i Partizana i pošteno utvrdi ko je šta radio u prethodnom periodu.

O tome da li mrzi Zvezdu, Dule objašnjava:

- Ljudi, ja ne mrzim Zvezdu. Zašto bih mrzeo Slavnića ili Džajića. Ja ih poštujem, a jedan od najomiljenijih sportista mi je Novak Đoković, koji je navijač Zvezde, a recimo dok sam bio u bolnici zvao me je da vidim kako sam. Sa gospodinom iz predgrađa (prim .aut. Nebojša Čović) sam zajedno trenirao košarku u pionirima Partizana, pojma nismo imali i Zvezda nas je tukla 50, 60 razlike - izjavio je Vujošević.

Poslednji komentari
  • ja Vreme: 30.03.2014 17:26h

    Da li imas dali ti treba dozvola za rad, mars u crnuoru, kod mila ti grobaru, ali srpstva.

  • branko1 Vreme: 30.03.2014 18:12h

    Kada će konačno zatvoriti tu svoju odvratnu pomijaru.I onako zategnutu navijačku atmosferu doveo je, svojim bezobraznim lupetanjima, do iviće incidenta.Zaista je vreme da ga tu budaletinu neko zaustavi

  • lordic Vreme: 30.03.2014 19:08h

    dule zvani foka

  • nn Vreme: 31.03.2014 08:25h

    Iskompleksirani navijaci zvezde torturom 13 godina dugom, ostavljaju komentare jer znaju da Dule prica istinu i to ih boli!

  • dr Dr Vreme: 31.03.2014 09:45h

    Otvorim frizider, a u njemu Dule i ostali partizanovi kukaci. Pa od ovih vise ne moze da se zivi. A sta hoce? Na silu da sacuvaju, ono sto godinama na silu uzimaju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP