Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

SMENJEN PREDSEDNIK KLS-A DRAGAN GOGIĆ

Dule, sad slobodno skidaj sako!

Autor: Ekipa Alo! | 19.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Izgleda da je definitivno došlo bolje vreme za srpsku košarku. Posle srebra u Madridu, ono što je sigurno obradovalo mnoge jeste i činjenica da je smenjen direktor KLS-a Dragan Gogić, koji će ostati upamćen samo po “modnim pravilima”.

Sada, kada udari vrućina, Vujošević će bez straha od kazne  moći da ostane  u košulji

Sada, kada udari vrućina, Vujošević će bez straha od kazne moći da ostane u košulji | Foto: Marko Metlaš

Inače, Gogić je tokom prošle sezone napravio haos kažnjavajući sve redom, a omiljena meta mu je bio trener KK Partizan Duško Vujošević, koji je redovno, iz kola u kolo domaćeg šampionata, morao da plaća kazne zbog skidanje sakoa.

Dragan Gogić

Dragan Gogić

Na kraju, Dule je ostao dužan više od miliona dinara, a interesantno da se na udaru sada već bivšeg direktora KLS-a našao i Saša Pavlović iz redova crno-belih jer se usudio da ispod šortsa obuče helanke koje nisu odgovarale tadašnjim propisima. Interesantno, njegovo mesto je zauzeo Leon Deleon, i to na predlog prvog čoveka Metalca dr Boška Đukanovića. Deleon je tokom karijere sarađivao i sa čuvenim dr Radomirom Šaperom.

Duško Vujošević: Nekima u Savezu smetaju igrači Partizana koji nisu pravoslavci

Košarkaši Partizana otputovali su u Monpelje, gde će učestvovati na turniru koji organizuje Toni Parker, a gde učestvuju još Ortez, Asvel i Barselona.
- Mi smo ovih godina u saradnji sa Vestermanom, Lovernjom i Daloom došli do igrača koji su vrlo talentovani, ali i upoznali ljude koji imaju zahvalnosti, koji imaju građansko i sportsko vaspitanje. Oni su nas apsolutno ubedili da smo bili u pravu kada smo se odlučili da ne treba da nas interesuje ko je koje nacionalnosti u Partizanu, već kakav je ko čovek i igrač. To što nekim funkcionerima saveza smeta što pojedini igrači Partizana nisu pravoslavne veroispovesti, to je već pitanje crkve, a ne košarke - rekao je Duško Vujošević, usput i čestitavši stručnom štabu, svim igračima i predsedniku Draganu Đilasu na uspehu u Madridu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP