Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

IMA DA PRŠTI VEČERAS (21) U „UTISKU NEDELJE“ NA B92

Dule vs Čović

Autor: V. Nestorović | 06.04.2014 - 07:15:00h | Komentara: 1

Ono što su pričali jedan o drugome tokom protekle dve godine, teško da bi bilo ko od nas i pomislio o svom najgorem neprijatelju, a kamoli izgovorio.

Uvek imaju šta da  poruče jedan drugom

Uvek imaju šta da poruče jedan drugom | Foto: N. Raus

Duško Vujošević i Nebojša Čović večeras će (21, „Utisak nedelje“) prvi, ali verovatno i poslednji put odmeriti snage i uživo na televiziji, a da li će se nakon toga vratiti prepucavanjima kroz saopštenja i konferencija za medije, to zavisi isključivo od njih. Da li će i večeras biti teških reči, ostaje da se vidi, a mi vas ovom prilikom podsećamo kako su se čašćavali Vujošević i Čović.


DULE O ČOVIĆU
- Čović je najgori čovek koga sam u životu upoznao. Na Kosovu ima krivičnu prijavu, digao je kredit od Agrobanke. Sad on treba da drži moralne lekcije. Znate da ga zovu - mafijaška pudlica. I na štiklama može da me uhvati za kolena, e, sad može da me uhvati za kolena.
- Njemu visina omogućava samo da hvata za donje ekstremitete, na primer, koleno.
- Stvarno su nam gaće pune, kao i prethodnih 11 godina. Nećemo ulaziti u dalje polemike, ali nećemo dozvoliti da propali političar Nebojša Čović pokušava da svoje frustracije kompenzuje na ovakav način.
- Fašistička je njegova izjava da će se u Srbiji živeti lepše i bolje kada Zvezda bude prvak.
- Ti, koji si poreklom Ilir iz crnogorskog plemena Kuči od Drekalovića, tj. Kastriota, (knjiga „Pleme Kuči“, etnička istorija, str. 183, autor Miljan Milošev Jokanović), pa razumeš značenje ovih reči. Jer, kaže Gete: „Ne diraj, da prostite, govno, jer ako ga zgaziš, neće biti uništeno, već samo razmazano i veće, a ti ćeš se usmrdeti.“
- Svakom novom konferencijom, koje su vrlo česte, Čović pokazuje kakav je stručnjak. On poznaje sport, politiku, ekonomiju, genetiku, a čak je i stručnjak za lepotu - pravi je esteta.

I previše se dobro poznaju: Vujošević i Čović

I previše se dobro poznaju: Vujošević i Čović

 
ČOVIĆ O DULETU
- Korpulentni Dukljanin, ili kako ga iz milošte zovu neke njegove kolege - antilopa, očigledno mnogo dopušta sebi da kvalifikuje nečije rezultate.
- Sudije nemaju pravo rešenje za arsenal psovki, uvrede, govora tela i svega ostalog što radi Vujošević. On takvim ponašanjem iritira sve, pa i samog sebe.
- Muka mi je od izjednačavanja mene i njega. Nikada on i ja nećemo biti isti. Ja ne funkcionišem na bazi mržnje, a on je teško bolestan od mržnje. Ovo što on radi je silovanje države, sistema...
- Ja Vujoševića jako dobro poznajem iz svih faza - kada je bio mlađi, kao trenera Partizana i kada je sticajem okolnosti postavljen za selektora. Znam ga i iz perioda kada je zajedno sa izvesnim Božidarom na Cvetnom trgu ispevavao pesme o tuđim ženama i tako pokušavao da rastura tuđe porodice.
- Ne bih karakterisao Duleta Vujoševića, kakav je on čovek. Ne bih da ga poredim sa čovekom.
- On stalno daje insinuacije oko ubistva Đinđića, o moćnim neprijateljima, a kada bih ja morao da pričam, onda bi možda trebalo da spomenem prebijanje Radeta Petrovića na smrt, upadanja nekog lica u bolničku sobu, gde je ubio čoveka do Preleta. A da pomenem možda i prebijanje Novice Čičića palicama?
Poslednji komentari
  • Ćirko Vreme: 06.04.2014 10:28h

    Kako u dve emisije uhapšeni Peurača i drugar Markoni nisu uspeli da se "kandiduju" za utisak, odlučio sam da me ta emisija uopšte ne zanima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP