Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

NESTVARAN SKOR

Džek Tejlor ubacio 109 poena! (VIDEO)

Autor: nbaserbia.com | 18.11.2013 - 15:24:00h | Komentara: 0

Mladi košarkaš univerziteta Grinel trenutno prosečno beleži po neverovatnih 90 poena

Nova zvezda: Džek Tejlor

Nova zvezda: Džek Tejlor

Ako se za nekog čoveka može kazati da živi svoje snove, onda je prava osoba za to plejmejker univerziteta Grinel, Džek Tejlor. Nova sezona i novi meč u kojem je ubacio više od 100 peona... Ako do sada niste čuli za ovog momka, onda je krajnje vreme.
Iako igra u tek trećoj diviziji NCAA lige, 178 centimetra visoki košarkaš je prošle sezone ušao u istoriju koledž košarke kada je za jedno veče ubacio neverovatnih 138 poena. Naravno, ovaj susret i apsolutno neverovatan broj koševa koje je Tejlor ubacio, predstavljaju najbolji učinak pojedinca u svetu NCAA lige svih vremena.
Tog novembra 2012. godine Džek Tejlor je u pobedi Grinela nad protivničkim timom rezultatom 173:123 (dobro ste pročitali: 173:123) došao do poduhvata vrednog istorije. Nova sezona za nekadašnjeg učenika srednje škole Blek River Fol donela je nove izazove. Prvi meč u sezoni počeo je prilično kul: ubacio je 71 poen na otvaranju sezone.

Zanimljivo je da je ovaj momak, nakon sinoćne utakmice, došao do zaista "okej" proseka: trenutno beleži po 90 poena po meču. Za one koji se verovatno sada pitaju kako je moguće da jedan igrač ubaci 138 poena na jednom meču, evo odgovora: Džek Tejlor je tada šutnuo čak 108 puta ka košu protivnika. Prosečno je po šutu beležio po 1,28 poena budući da je iz igre šutirao 52-108 odnosno 27-71 za tri poena.
Na utakmici prethodne noći Džek Tejlor je popravio svoju efikasnost. Da bi ubacio 109 poena ispalio je 70 šuteva. Od tih 70, pogodio je polovinu. Ravno. Za tri je šutirao fenomenalnih 50% pogodivši čak 24 trojke iz 48 pokušaja. Ovog puta je po jednom šutu prosečno beležio po 1.58 poena. Nije loše, zar ne?
Iako Džek Tejlor igra u trećoj NCAA diviziji, ovog igrača, ipak, valjalo bi držati na oku. Nikada se ne zna...


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP