Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

AMERIKANAC U (KOŠARKAŠKOM) BEOGRADU

Dženkins: Nisam navikao na bacanje upaljača!

Autor: S. V. | 19.11.2013 - 15:15:00h | Komentara: 0

Kada košarkaški odrastete u Njujorku, imate utisak da vas ništa više ne može iznenaditi na terenu, da ste sve videli, sve dok ne dođete u Beograd i osetite strast nadaleko poznatog „večitog derbija“ između Crvene zvezde i Partizana. Poslednji u nizu stranaca koje komšijski duel nije ostavio ravnodušnim je plejmejker crveno-belih Čarls Dženkins.

dzenkins

Na prvom derbiju ubacio 13 poena: Čarls Dženkins / Foto: A. Dimitrijević

Pregledao sam dosta video zapisa kako izgleda duel Zvezde i Partizana, ali potpuno je drugačiji osećaj kada ste dole na samom terenu. Derbi je doneo sve ono što sam očekivao, pa i nešto više od toga“, kaže za „alo.rs“ Dženkins i objašnjava šta je to novo naučio:
Ovo je bio prvi put da igramo u svojoj dvorani, a da nemamo apsolutnu podršku svojih navijača. Takođe, nisam navikao da s tribina lete baterije i upaljači, ali čovek svaki dan nauči nešto novo“, kaže Dženkins, koji je protiv Partizana bio bezgrešan iza linije za tri poena (4/4).
Utiske sa „večitog derbija“ preneće porodici i prijateljima.
Majka je kod mene kući, tako da je gledala meč na televiziji. Ali, svojim prijateljima ću „tvitovati“ i poslati poruke kako sam se osećao na terenu. Sve u svemu, veoma sam zadovoljan kako je sve ispalo jer smo pobedili i sada se možemo okrenuti narednoj utakmici u Evroligi“, rekao je na kraju bivši košarkaš Golden Stejt Voriorsa.

Blažič: Uvek ću se boriti za Zvezdu i „delije“!
Gotovo preko noći, Jaka Blažič postao je ljubimac Zvezdinih navijača, koji su i na meču sa Partizanom skandirali njegovo ime.
- Mnogo mi znači njihova podrška, ali i celom timu, pa se nadam da će tako i ostati. Za mene lično, skandiranje s tribina je motivacija više i mogu reći da ću se uvek boriti za Zvezdu i „delije“ – rekao je slovenački reprezentativac.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP