Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

ĐENKA ODE U ARMANI

Dženkins: Zvezdo, nikada te neću zaboraviti!

Autor: Alo.rs | 08.07.2015 - 11:34:00h | Komentara: 0

Čarls Dženkins definitivno napušta Crvenu zvezdu. Iako su se navijači potajno nadali da će i treću godinu nositi dres kluba sa Malog Kalemegdana, Amerikanac je odlučio da potraži novu sredinu.

Čarls  Dženkins

Čarls Dženkins | Foto: Goran Srdanov

On je u redakciju “Večernjih novosti” poslao pismo kojim se oprašta od kluba u kojem je proveo dve sjajne godine.
“Ne mogu rečima da opišem koliko sam zahvalan na prilici da budem deo Crvene zvezde. Nikada neću zaboraviti iskustvo koje sam stekao u prethodne dve sezone”, napisao je prvo Dženkins.
“Pre svega bih voleo da se zahvalim stručnom štabu, treneru i saigračima. Hvala vam svima na lekcijama koje ste me naučili kako na terenu, tako i van njega. Hoću lično da se zahvalim Dejanu Radonjiću zato što mi je verovao i što mi je dozvolio da donosim odluke u važnim trenucima u bitnim mečevima. Pomogao si mi da sazrim i kao igraču i kao osobi i za to ne mogu dovoljno da ti zahvalim...”
On je napisao da je uživao u svakom meču u crveno-belom dresu.
“Sa mogućnošću da igram u Srbiji je došla šansa da budem na parketu sa sjajnim igračima u srpskoj ligi. Bez obzira da li je to bilo u derbijima sa Partizanom ili neizvesnim utakmicama sa Mega Leksom. Bilo je veliko zadovoljstvo biti deo srpske košarke”.
“Želim da zahvalim svakom navijaču ponaosob što je verovao u mene, bez obzira na to da li sam igrao dobro ili ne. Stras i intenzitet koju donosite svakoj utakmici je nešto što nikada neću zaboraviti. Smatram Delije svojom porodicom i bilo je veliko zadovoljstvo igrati pred vama. Beograd će uvek biti moja kuća”, istakao je u oproštajnom pismu Čarls Dženkins.
Dženkins je sa Zvezdom osvojio titulu u ABA ligi, prvenstvo Srbije, kao i dva trofeja Kupa Radivoja Koraća.

Zvezda: Hvala ti Čarlse i srećno!

Za sve što je Čarls Dženkins u dve nezaboravne godine podario klubu, a posebno za brojne radosti koje je doneo navijačima, KK Crvena zvezda mu se zahvalila i poželela mnogo uspeha u nastavku karijere. Zanimljivo je istaći da je za dve sezone u crveno-belom dresu Dženkins propustio samo jedan meč i to duel sa ekipom Tamiša ove sezone u 10. kolu Super lige što najbolje oslikava o kakvom se atleti i profesionalcu radi. Dženkins je u Crvenoj zvezdi odigrao ukupno 145 utakmica i postigao 1.589 poena.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP