Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

PRIZNAO DA JE PRENAGLIO

Ergin Ataman: Nisam znao za tragediju, moje saučešće porodici...

Autor: mondo.rs | 22.11.2014 - 12:10:00h | Komentara: 4

"Na konferenciji za novinare posle utakmice nisam znao da je jedna osoba izgubila život. Moje duboko saučešće porodici, Crvenoj zvezdi i navijačima…", poručio Ergin Ataman preko Tvitera.

Ergin Ataman

Ergin Ataman | Foto: Tviter

Tragedija koja se dogodila u petak uveče u Istanbulu, kada je 25-godišnji navijač Crvene zvezde Marko Ivković ubijen nožem ispred dvorane Abdi Ipekči, izazvala je burne i oštre reakcije srpskih zvaničnika.

Marko Ivković navijač

Marko Ivković navijač | Foto: Twitter / delije_net

Pored tragičnog događaja, u Srbiji je na stub srama izložen i trener Galatasaraja Ergin Ataman, zbog izjave date po završetku utakmice "da su srpski navijači teroristi, koji su došli da terorišu turski narod".
U telefonskom razgovoru dvojice premijera Srbije i Turske, Aleksandar Vučić je turskom kolegi rekao da "Ataman više nije dobrodošao u Srbiju".
Trener Galatasaraja još uvek se nije zvanično obratio javnosti, ali je na svom Tviter profilu izrazio žaljenje zbog izrečenog i tugu zbog tragičnog događaja pre meča.
"Na konferenciji za novinare posle utakmice nisam znao da je jedna osoba izgubila život. Sve moje primedbe su izrečene pre tog saznanja. Moje duboko saučešće porodici, Crvenoj zvezdi i navijačima. Duboko sam ožalošćen jer ovakvim tragedijama nema mesta u sportu i životu", napisao je Ataman.

Ergin Ataman tviter

Ergin Ataman tviter | Foto: printskrin

Poslednji komentari
  • bata Vreme: 22.11.2014 12:23h

    Gnjida Turska......takvom zabraniti ulazak u srbiju !

  • Dejan Vreme: 22.11.2014 19:10h

    "da su srpski navijači teroristi, koji su došli da terorišu turski narod". To kaže ovaj potomak terorista i pljačkaša iz duboke azijske stepe koji su u najezdama pohrlili na evropsko tlo pri tom naselivši Vizantiju koju su takođe opljačkali i uveli primitivizam . Neznam samo ko uveze one glupe turske serije da se motaju po našoj televiziji i gledamo azijatski folklor ! Saučešće za ovim mladićem a turcima istom merom. A onaj naš janičar Erceg da se sam obesi od stida !

  • sasa Vreme: 22.11.2014 21:53h

    Erceg stidi se do kraja zivota, prodao si se a videlo ti se u pogledu sinoc da si zazalio sto si dao taj kos koji ce te proganjati ceo zivot!!!!

  • Ana Vreme: 23.11.2014 10:05h

    Odvratne turske serije koje zaglupljuju narod u Srbiji uvela je prva TV PRVA i njen vlasnik Grk posto se one gledaju u Grckoj , pa su se prosirile i na ostale kic televizije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP