Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

NEMANJA NEDOVIĆ, KOŠARKAŠ VALENSIJE, ZA ALO!:

Evrobasket ne smem da propustim!

Autor: V. Nestorović | 01.06.2015 - 08:00:00h | Komentara: 0

Da li je moguće? Nemanja Nedović se posle duela sa Danilom Anđušićem iz Bilbaa uhvatio za skočni zglob i sa bolnom grimasom pao na parket, a nama u Srbiji je odmah prošlo kroz glavu prethodno leto kada je sjajni košarkaš zbog povrede morao da propusti Svetsko prvenstvo. Srećom, kako Nemanja kaže za “Alo!”, istorija se nije ponovila, jer u pitanju nije teža povreda i biće u pogonu već za nekoliko dana.

Srećom,  Nedović će se  brzo vratiti  na teren

Srećom, Nedović će se brzo vratiti na teren | Foto: Profimedia

- Dobro je. Nije ništa ozbiljno, samo lakša distorzija. Biću večeras (20.30, majstorica) s ekipom, ali se neću skidati. Ako uspemo da prođemo u polufinale Endese lige, biću spreman za duele sa Realom - najavljuje Nedović.


- Da li si u sekundi pomislio da bi ponovo zbog povrede mogao da propustiš leto sa reprezentacijom, ovoga puta Evropsko prvenstvo?
- Iskreno, ne. Tako nešto mi nije prošlo kroz glavu jer do početka priprema ima 45 dana i uveren sam da bih uspeo da se oporavim na vreme. Jedva čekam da se priključim reprezentaciji, prošle godine nisam mogao zbog povrede, tako da sam silno motivisan. Puno mi je značilo što sam dobio poziv od selektora Đorđevića. Napravila se jako pozitivna priča i drago mi je da sam deo nje. Mada, u ovom trenutku koncentrisan sam isključivo na četvrtfinale španske lige.

- Anđušić nije imao ideju da te namerno povredi?
- Naravno da nije. Pošao sam u prodor, slučajno sam stao na njegovu nogu, takve stvari se dešavaju. Već u poluvremenu je došao da vidi kako sam, a i dan posle smo se dopisivali.

- Dosta varnica ima između Valensije i Bilbaa. U prvom meču si zakucao preko Mumbrua, i videlo se da mu nije bilo baš drago. Šta ti je rekao?
- Ljudi su videli samo taj deo, ali nema tu zle krvi. Istina, već u regularnom delu prvenstva se stvorio rivalitet između nas i Bilbaa, ali kao što sam rekao, nije bilo teških reči. Malo smo se pokačili i to je to. Nadam se da će i bez mene ekipa uspeti da dođe do polufinala - priželjkuje Nedović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP