Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

POSTIGNUT DOGOVOR

FIBA ukinula zabranu Zvezdi!

Autor: V.N./N.J. | 16.07.2015 - 11:13:00h | Komentara: 0

KK Crvena zvezda je postigao dogovor sa Katićem, Dragićevićem i Simonovićem, u vezi isplata zaostalih zarada trojici košarkaša i o tome je obavestio FIBA. Očekuje se da evropska kuća košarke već u toku dana digne rampu crveno-belima za registraciju novih igrača.

KK Crvena Zvezda

KK Crvena Zvezda

Svetska košarkaška federacija FIBA je usled tužbe trojice bivših košarkaša Crvene zvezde aktivirala klauzulu BAT kojom se crveno-belima zabranjuje angažovanje novih igrača dok se ne izmire sva dugovanja.

"To što se desilo nije ništa neuobičajeno, takve stvari se dešavaju. Radi se o dugovanjima prema igračima u sezoni 2013/2014. Određena suma se duguje Rašku Katiću, Marku Simonoviću i Tadiji Dragićeviću", rekao je Čović pre nekoliko dana za klupski sajt.

Nebojša  Čović

Nebojša Čović | Foto: Marko Metlaš

 

Prvi čovek srpskog i regionalnog prvaka, kao i osvajača Kupa Radivoja Koraća, tada je napomenuo da će problem brzo biti rešen.

"Govorilo se da smo državni projekat i da se davimo u parama. Ali, evo dokaza koliko su te priče bile tačne. Da je istina to što se toliko isticalo sada sigurno ne bismo imali ovu vrstu problema. Ali, kao što nismo kukali ni tokom prošle sezone u kojoj je bilo problema, a koja je bila najuspešnija u istoriji kluba, tako nećemo kukati ni sada. Prioritet nam je bio da izmirimo sve obaveze po unapred pripremljenom planu reorganizacije. To smo uspešno okončali, a sada ćemo se potruditi da pronađemo rešenje i za ovu situaciju. Siguran sam da zvezdaška javnost nema razloga za brigu i da ćemo učiniti sve da rešimo problem dugovanja prema pomenutim igračima", istakao je Čović.

"Žao mi je što u Srbiji već dugo vremena samo negativna vest izaziva pažnju. Zato ću možda i rastužiti neke informacijom da se KK Crvena zvezda po ovom pitanju više neće oglašavati", zaključio je Čović, a prenosi klupski sajt.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP