Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

CRVENA ZVEZDA VEČERAS (19) DOČEKUJE LOKOMOTIVU U EVROLIGI

Goreće „Arena”!

Autor: D. Ostojić | 17.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Došao je i taj dan! Košarkaški klub Crvena zvezda posle tačno deceniju i po zaigraće u Evroligi, i to u najvećoj srpskoj dvorani - beogradskoj “Kombank areni”!

Zna kako je igrati  u punoj „Areni“:  Boban Marjanović

Zna kako je igrati u punoj „Areni“: Boban Marjanović | Foto: Marko Metlaš

Nema sumnje da će “delije”, koje su proglasom pozvale da im se priključe svi kojima je crveno-bela boja u srcu, večeras do 19 sati (prenos meča na „Sport klubu 1“) popuniti svaki delić tribina srpske lepotice i bučnim navijanjem pomoći svojim ljubimcima da savladaju vrlo dobru ekipu Lokomotiva Kuban, koja je iz ruskog Krasnodara u Beograd stigla kasno sinoć.


Znaju prvotimci tima sa Malog Kalemegdana da će pesma i aplauzi zapaliti “Arenu” i mnogo pre samog početka meča, pa zbog toga i ne kriju da im je adrenalin i te kako skočio!

- Večeras ne igram, večeras letim po terenu - izjavio je roviti Raško Katić, centar crveno-belih, i tako najjasnije opisao u kakvom raspoloženju momci sa Kališa dočekuju debi u Evroligi posle punih 15 godina.

Spremili spektakl: „Delije“

Spremili spektakl: „Delije“ | Foto: Marko Metlaš

 
Inače, do juče je bilo neizvesno da li će Raško biti u sastavu zbog povrede skočnog zgloba, ali veliki borac je na svoju odgovornost odlučio da se nađe u “rosteru”, pa da ima mogućnost da koliko toliko pomogne timu.
Pored Raška, u pomoć “delija” veruje i Boban Marjanović, gorostas pod koševima.

- Prva moja utakmica u “Areni” je bila u dresu reprezentacije protiv selekcije Mađarske. Ulaz je bio besplatan i bilo je više od 22.000 ljudi. Debi se nikada ne zaboravlja, pogotovo u takvoj atmosferi. To je veoma moćan osećaj. Verujem da će sada biti još bolji - istakao je centar Crvene zvezde.

Pored Zvezde i Lokomotive u D grupi su još Kuća Laboral, Lijetuvos, Makabi i Panatinaikos, a crveno-beli u 2. kolu gostuju u Izraelu.

„Arena” otvara vrata od 16.30!

Iz KK Crvena zvezda saopštili su da će “Kombank arena” za današnji meč biti otvorena od 16.30, znači dva i po sata pre početka meča. Inače, do zaključenja ovog broja prodato je nešto više od 15.000 karata, a kapacitet za ovaj meč je blizu 20.000 mesta.

Poslednji komentari
  • pera Vreme: 17.10.2013 10:32h

    Ma vazno je oboriti rekord Arene kad vec nemogu da pobede.To su oni u pravom izdanju.Uvek zele da istaknu ono NAJ.Naj veci,naj bolji,naj ,naj,sve je to posledica kompleksa trpljenih 15 godina.Oprosti im Boze ne znaju sta rade.I kad se desi da jednom pobede pa to je vece od svih pobeda na svetu.A cudi me da pred ovu utakmicu nisu obelezili neku godisnjicu,ali lako je njima tu je Vucko i Coki,samo sto oni ne mogu da igraju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP