Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

DEMANTUJU POLICIJU

"Grobari": Nismo ih zarobili, već su poslati da nas isprovociraju!

Autor: P. V. | 11.02.2013 - 14:31:00h | Komentara: 2

Čuli smo policiju, Zvezdu i Partizan, red je da čujemo i navijače Partizana.

Grobari

"Grobari" drže "deliju" na "šipci" | Foto: N. Raus

"Grobari" su optuženi od policije i Crvene zvezde da su uhvatili navijača Zvezde i maltretirali ga na svojoj tribini, međutim, najvatrenije pristalice Partizana tvrde da su posredi drugačiji motivi od zarobljavanja:

- Ono na šta smo morali da reagujemo jeste prisustvo dva provokatora na našoj tribini, sa Zvezdinim obeležjima koji su poslati sa namerom da nas isprovociraju i da unesu pometnju u samom navijanju koje je nosilo naše igrače. Kako je pomenuti dvojac primećen, skinuta su im obeležja grupe koja sada navija za klub Fabrike Metalnih Proizvoda iz Železnika, a koji je nasličniji klubu kojeg se vrlo rado i sa osmehom sećamo. Taj isti dvojac je postavljen na "šipku" da peva naše pesme kako bismo na lucidni, šmekerski način odgovorili na provokacije od preko puta. Umesto da potpaljujemo vatru, želeli smo da mirnim putem odgovorimo i ne nasednemo na provokacije, jer svi znamo koliko je malo potrebno da se u tako zapaljivoj atmosferi, glupava provokacija pretvori u ozbiljniji incident.
Poslednji komentari
  • Храбро срце Vreme: 11.02.2013 16:01h

    А где је печат?

  • kondor Vreme: 15.02.2013 11:40h

    Ovo je bio veliki incident , sto je jos gore oskrnavljen je jedan kup odnosno Zuckova levica . to je velika sramota i bas da se desi taj skandal u Srbiji . Svi daju svoja vidjenja skandala ali niko da saopsti ime i prezime te dvojice zvezdinih navijaca . Zasto se to krije i cija je to naredba da javnost ne sazna ime i prezime navijaca , koji su dosli ili su primorani da provaciraju i onako zapaljivu atmosferu izmedju ovih navijaca . Po mom skromnom misljenju oni su glavni svedoci da se dodje do istine i da se kazne oni koji su ovo rezirali da se skrnavi srpska kosarka . Neko ovdje debelo laze i krije . Policija iz Kragujevca nije dala validno saopstenje , sve dok nema izjave maltretiranih navijaca , nista nije dokazano . Zato policijo sa istinom na sunce , da javnost u Srbiji ne nagadja ko je krivac . Ovdje je zataio i KSS na celu sa g. Djilasom zasto nema istina .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP