Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

NBA “OL-STAR”

Groznica subotnje večeri: Kari rešetao, Levin leteo! (VIDEO)

Autor: M.R | 15.02.2015 - 10:00:00h | Komentara: 0

Trojke, zakucavanja i takmičenje u veštinama - nešto najbolje što košarka može da pruži!

Zak Lavin

Zak Lavin | Foto: Profimedia.rs

I pored toga što glavni događaj NBA “Ol-star” vikenda tek sledi, dugo će ljubitelji košarke širom sveta pričati o ludoj subotnjoj večeri. Bilo je zaista sjajno i zanimljivo. Jeste da će većina fanova igre pod obručima u Srbiji, danas biti prilično posapna, ali vredelo je. 

Suting stars

U prvom događaju večeri “Shooting starsu”, pobedu je odnela ekipa aktuelnih šampiona. Kris Boš, Dominik Vilkins i Svin Keš, slavili su treći put u nizu i ovom takmičenju. Ovoga puta pogodak sa pola terena u finalu postigao je legendarni Vilkins.

Patrik Beverli

A onda je usledio pravi šok na takmičenju u veštinama. Pobedu je odneo potpuni autsajder, momak koji je pozvan u poslednjem trenutku da zameni Džona Vola - Patrik Beverli. Mučio se košarkaš Hjustona da ubaci loptu u “korpu”, ali je imao ludačku sreću. U finalu je pobedio Najta i zasluženo slavio. Ove godine promenjena su pravila ove discipline, igrači se bore jedan protiv drugog, pa je i “Skills chalange” bio sjajan. 

Stef Kari

Takmičenje u brzom šutiranju trojki bilo je nikad jače. Za pehar su se borili igrači koji zaista sa distance cepaju mrežice. Pogodite ko je odneo pobedu? Zaista nije teško! Šampion je Stef Kari! U finalu je imao učinak od 27 poena, vezao je 13 pogodaka.

Ovako je Stef gađao u finalu:

Stef Kari

Zak Lavin

I onda kao šlag na tortu stigla su zakucavanja! Apsolutna dominacija Zaka Lavina. Igrač Minesote je bukvalno “pojeo” obruč. Već u prvoj rundi je dobio 2X50. Konkurencija nije imala šanse. Uživajte u njegovoj magiji.

Hant

 

I za kraj, vredi pomenuti i meč poznatih koji je odigran dan ranije. MVP ovog duela bio je simpatični glumac Kevin Hart. Stvarno se trudio i na kraju zasluženo podigao pehar. Još da ga ova klinka nije izblamirala, sve bi bilo ok... 

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP