ROŠTILJ MAJSTORI
HIT! Ovako se Zvezdini Amerikanci spremaju za Real! (FOTO PRIČA)
Novogodišnji praznici su tu, a važan deo svakog slavlja je dobra klopa. Navikli smo se, tradicionalno, na sarmu i pečenje, koji nam posebno dobro legnu kada se treznimo 1. januara, uz prenos skijaških skokova. Ove godine, međutim, mogli bismo i da promenimo malo, a kako bismo svi zajedno naučili nešto novo, pozvali smo u pomoć Zvezdine basketaše Amerikance.
Markus secka paradajz kao mašina... | Foto: Aleksandar Dimitrijević
Čarls Dženkins (25) i Markus Vilijams (29) sa oduševljenjem su prihvatili ideju da nam spreme nešto za jelo. Prodali su nam provereni recept, njihov nacionalni ponos - hamburger, ali naravno sa dodatkom tajnog srpskog sastojka. Iznenadili smo se, ukusna klopa za svega 20 minuta! Ko bi rekao da njih dvojica nisu samo dobri košarkaši, sada su potvrdili i da su genijalci za roštiljem.
Na red je došla zemička | Foto: Aleksandar Dimitrijević
Ništa bez kečapa | Foto: Aleksandar Dimitrijević
Dženkins je odmah prionuo na posao. Latio se noža i laserski precizno isekao povrće. Po prvim pokretima videlo se da momak iz Bruklina i te kako zna šta radi, jednako dobro kao legendarni kuvar Stevo Karapandža.
Preko hamburgera dva prstohvata soli | Foto: Aleksandar Dimitrijević
Mmmmm... Ovo već sada deluje veoma ukusno | Foto: Aleksandar Dimitrijević
Džejmi Oliver? Stevo Karapandža? Oni su druga liga za Vilijamsa i Dženkinsa | Foto: Aleksandar Dimitrijević
Na kraju, otimanje oko zajedničkog remek-dela | Foto: Aleksandar Dimitrijević
Njam Njam | Foto: Aleksandar Dimitrijević
KOŠARKAŠKI NAČIN
Druga strana zemičke bila je prelivena domaćim tartar sosom. Za to vreme, Markus je uzeo juneće meso i stavio ga na gril da se lagano prži, dok je Dženkins počeo da dekoriše tanjir. Đenka je za dekoraciju izabrao ruzmarin i kornišone.
Odjednom se na burgeru pojavio kačkavalj, koji je Markus stavio preko mesa i istopio ga... Na gril je stavljena i slanina, koja se sjano zacrvenela i bila spremna da bude stavljena u burger preko mesa... Čitava priprema trajala je 20 minuta.
Nema komentara za ovu vest.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs