Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

KOŠARKAŠ ZVEZDE OTKRIVA ZA ALO! TAJNE „MARTOVSKOG LUDILA”

I Nelson u trci za milijardu dolara!

Autor: M. Grujić | 24.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Sa milijardu dolara u džepu, možete da ostvarite sve svoje snove i obezbedite generacije naslednika, ali zaraditi toliku sumu je ipak malo teže.

Zakucava i pogađa:  Demarkus Nelson

Zakucava i pogađa: Demarkus Nelson | Foto: Marko Metlaš

Jedan od „lakših“ načina da dođete do magične brojke jeste i čuveno „martovsko ludilo“ NCAA košarke, koje tradicionalno privlači mnogo pažnje u SAD, kako zbog budućih košarkaša koji će isplivati na veliku scenu, tako i zbog klađenja koje će uslediti. Naime, već je postala tradicija da se spremi suma od milion dolara za onog ko pogodi ishod na sve 63 utakmice NCAA, a ove godine milijarder Voren Bafet je otišao korak dalje rešivši da ponudi milijardu dolara za onog ko načini neobični podvig.


Oduševila ga torta!


Nikola Rebić je u sredu proslavio 19. rođendan i saigrače je počastio tortom nakon pobede nad Panioniosom. Demarkus Nelson se najviše oduševio slatkom poslasticom, prema rečima slavljenika.
- Torta je bila odlična. Slatka, ali lagana. Napravila je Nikolina mama - otkriva Nelson.

U konkurenciji za basnoslovnu sumu biće prvih 10 miliona kladioničara (klađenje počinje 3. marta), a jedan od njih mogao bi da bude i Demarkus Nelson, prvotimac Crvene zvezde.

- Voren Bafet je jedan od najinteligentnijih i najuticajnijih berzanskih investitora i sigurno da zna šta radi kada je spremio ovakvu ponudu. Verujem da bi možda i želeo da neko pogodi sve utakmice, ali mislim da je to nemoguće. NCAA je magičan turnir, gde i nemoguće može da postane moguće - otkriva Nelson za „Alo!“.

NCAA ludilo  počinje u martu

NCAA ludilo počinje u martu


- Veoma je teško pogoditi sve utakmice, posebno jer za pola timova niko nije ni čuo. Lako je igrati na favorite i poznate škole, ali svake godine se dešavaju velika iznenađenja, poput Floride international, koja je pobeđivala sve prošle godine. Moj favorit, kao i svake godine je koledž Djuk, na koji sam išao - rekao je Nelson.
Prvotimac Crvene zvezde prilično je dobar u pogađanju tipova, ali mu uvek nedostaje određena doza sreće da bude jedini koji je pogodio sve utakmice.

- Svake godine pokušam da predvidim ishode i uvek promašim oko pet-šest utakmica. Mora sreća da vas prati. Milijarda dolara je ogromna svota, dovoljna da obezbedite budućnost porodice, a onda i da pokušate da pomognete svetu - rekao je Nelson, od koga će ove sezone verovatno dosta prvotimaca Zvezde prepisati tiket.

Za kraj treba istaći da je šansa da neko pogodi sve ishode jedan prema devet hiljada milijardi, prema rezultatima koje je dobio jedan matematičar sa univerziteta DePol u Čikagu.

Favoriti smo za Evrokup?!

Demarkus Nelson se iznenadio kada smo mu rekli da Crvena zvezda spada u favorite za osvajanje Evrokupa.
- Za šta smo mi, zapravo, favoriti u Evrokupu? Mislim da smo odličan tim, koji ima i dobre, ali i loše strane. Koliko ćemo daleko dogurati zavisi od toga koliko ćemo sakriti slabosti, a predstaviti naše snažne tačke. Govorim u ime svih nas kada kažem da željno iščekujemo ostatak sezone u Evrokupu i izazove koji nas iščekuju - poručio je Nelson.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP