Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

DEBAKL CRNO-BELIH

Igokea preko Partizana do prvog mesta!

Autor: S. R. | 02.12.2012 - 21:20:00h | Komentara: 1

Igokea nije prijatno iznenađenje, već realnost! Košarkaši kluba iz Laktaša održali su pravu lekciju Partizanu u 11. kolu ABA lige, ostvarivši ubedljivu pobedu 73:50!

košarkaši

Nadvisili srpskog prvaka: Jorović prolazi Milosavljevića

Tim iz Republike Srpske tako je ostao usamljen na prvom mestu regionalnog takmičenja sa devet pobeda i dva poraza.
Igokea je do trijumfa stigla pre svega izvrsnom odbranom, nateravši rivala na čak 23 izgubljene lopte. Činjenica je da Partizan nije imao dovoljno vremena da se pripremi za ovaj derbi, ali to nikako ne umanjuje sjajnu predstavu izabranika Dragana Bajića.
“Zaustaviti skok u napadu i unutrašnu igru Partizana, to sam isticao kao ključ pobede, a to smo i uradili. Zaslužujemo mesto na kome smo i nismo slučajno dobili sve ove utakmice, iako su mnogi sumnjali. Prvi cilj je bio opstanak u ligi, sada smo ga mislim ostvarili, a za dalje ćemo videti kako će se stvari odvijati – rekao je trener Igokee Dragan Bajić.
Duško Vujošević sportski je priznao poraz od “bratskog kluba”.
“Čestitam Igokei na odličnoj igri i sasvim zasluženoj pobedi. Bez obzira na prisutan umor i sve ostalo, mi nismo pružili maksimum. Na neki način smo stavili i znak pitanja iza imena kluba, ali dešava se. Događa se jednom godišnje ovakva utakmica i ako je jednom godišnje, nekako može da se podnese”, rekao je Vujošević.
Poslednji komentari
  • jadbg Vreme: 03.12.2012 09:30h

    Stvarno bruka!Sve mogu da razumem slab dan,umor,neiskustvo ali da nema motivisanosti i želje za pobedom nikako.Neko jednom kada udari glavom traži drugi put,ali ne košarkaši Partizana su uporno 40 min.igrali pogrešno.Izgubiti ali na ovakav način to je bruka.Nema timske igre već samoisticanja pojedinaca po sistemu kada može on mogu i ja...Nema vođe na terenu i ovo nije prva utakmica koja se igra na ovaj način-stihijski.Zašto pojedinci sede na klupi a pre samo dve godine je bila bitka da se dovedu(Čakarević,Anđušić,..).Zašto je doveden Gordić...da li je on pojačanje?Zašto Lučić sve rešava na silu i kada mu ne ide .?Puno pitanja odgovor zna samo jedn čovek trener Vujošević.Sve je sam osmislio pa će valjda naći i rešenje....Do tada mi možemo samo da se nerviramo!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP