Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

TEŠKE OPTUŽBE SUPRUGE TIMA DANKANA

Ima dečka!

Autor: S. R. | 13.07.2013 - 07:15:00h | Komentara: 0

Svaki razvod je težak, ali daleko od toga da je svaki bolan i prljav kao što je to u slučaju superstara San Antonio Sparsa Tima Dankana i njegove supruge Ejmi. Naime, gospođa Dankan je optužila Tima da već nekoliko godina održava homoseksualnu vezu sa prijateljem sa koledža čije ime još uvek nije poznato javnosti.

Ruše mu ugled u javnosti: Tim Dankan

Ruše mu ugled u javnosti: Tim Dankan | Foto: FoNet - AP

Senzacija, nema šta, samo se postavlja pitanje koliki je krdibilitet žene koja je godinama varala svog supruga?


Vest o razvodu Tima i Ejmi Dankan plasirana je u samom finišu NBA sezone, ali nije uticala na partije iskusnog centra, mada je bitka za titulu izgubljena od Majamija u sedmoj utakmici finala. Verovalo se da je razlog razvoda činjenica da se Ejmi godinama zabavljala sa ličnim trenerom i s obzirom na to da je celokupna javnost bila na strani „dobroćudnog džina iz susedstva“, pokrenut je kontranapad.

Ejmi je optužila supruga da je godinama održavao homoseksualnu vezu sa svojim cimerom iz studentskih dana na Univerzitetu „Vejk forest“. Ona dalje navodi da su čak njih troje živeli zajedno sve dok nisu kupili porodičnu kuću, a da je na insistiranje Tima misterioznom drugu iz detinjstva kupljena kuća u neposrednoj blizini doma Dankanovih.

Ima li istine u ovoj bizarnoj priči pokazaće vreme, a potvrdiće brakorazvodni sud, ali šteta koja je naneta ugledu budućeg člana kuće slavnih u Springfildu nikada neće biti popravljena.

Kolins prvi izašao iz ormana


Ma koliko SAD bile liberalne i štitile ljudska prava, konzervativnost i zatvorenost prema nekim društvenim pojavama i dalje su jasno vidljive. Afroamerikanac Džejson Kolins, 34-godišnji centar, proletos je javno priznao da je homoseksualac. On je prvi NBA igrač koji je to učinio, hrabro, nema šta, mada se „izlazak iz ormana“ dogodio tek pri kraju aktivne košarkaške karijere. Možda slučaj „Dankan“ sve to promeni...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP