Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

IMA FORE

Ivković: Čekaćemo Teodosića do poslednjeg trenutka

Autor: Tanjug | 08.08.2013 - 14:40:00h | Komentara: 0

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković rekao je danas da bi, gledajuću jačinu grupe na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, u ovom trenutku bio zadovoljan plasmanom u drugu fazu i dodao da je spreman da čeka plejmejkera Miloša Teodosića do poslednjeg trenutka.

- Ako pogledamo jačinu grupe koja nas čeka na Evropskom prvenstvu, prolazak dalje bio bi veliki uspeh, ali moj karakter ne može da se pomiri s tim. Imamo dosta nepoznanica još uvek, neke stvari nas koče. U ovom trenutku je teško prognozirati krajnji domet, ostavićemo to za dane uoči odlaska na EP - rekao je Ivković na konferenciji za medije u Beogradskoj areni.

Odlazi posle EP?: Dušan Ivković

Dušan Ivković | Foto: G. Srdanov

Ivković je otkrio da se Teodosić juče priključio reprezentaciji, ali da i dalje radi po individualnom programu.

- Porazgovarao sam s njim, on je do sada imao dvadesetak individualnih treninga. Pratićemo dalji razvoj situacije, ali takvog igrača možemo da čekamo i do poslednjeg dana. Mislim da je ruptura koju je imao zarasla do sada, ali je trenutno daleko ispod fizičke spreme u odnosu na ostale igrače.

Selektor je rekao da bi od sutra Vasilije Micić i Vladimir Lučić trebalo da udju u kompletan program treninga. Ivković je dodao da je zadovoljan odradjenim u Sloveniji i da očekuje da ekipa još napreduje u narednom periodu.

- Posle tri nedelje priprema u Sloveniji, imamo priliku da se predstavimo domaćoj publici. Imamo čak osam debitanata u ekipi. Očekujem da vidim napredak pogotovo kod debitanata", kazao je Ivković.

EP u Sloveniji na programu je od 4. do 22. septembra, a Srbija će igrati u grupi B u Jesenicama sa selekcijama Crne Gore, Litvanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Letonije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP